Mikromir napisał(a):Kotełka napisał(a): Gdybym wiedziała jak pewnie podzieliłabym się z Wami zdjęciami z pobytu
jak-wklejac-zdjecia-t11670-540.html#p1538159
Ja wklejam jako załącznik prosto z kompa, po rozczarowaniu kilkoma portalami proponującymi hosting zdjęć. Pliki nie większe niż 1MB. Pod postem, który piszesz, klikasz: dodaj zdjęcia lub załączniki -> przeglądaj -> wybierasz zdjęcia -> otwórz -> załaduj -> po załadowaniu wstaw w aktualnym miejscu w poście (tam gdzie jest aktualnie kursor)Kotełka napisał(a):W 2019 chce jechać w okolice Zadaru. I teraz moje pytanie. Którą z mniejszych miejscowości byście mi polecili na odpoczynek?
Będę wdzięczna za każdą sugestię
Moja pierwsza sugestia to: wybierz inne okolice. Jeśli to nie pomoże, powiedz co taka miejscowość ma mieć i jak spędzasz czas na wakacjach.
Dziękuję za wskazówki Skorzystam
Co do drugiej sprawy to w międzyczasie znalazłam miejscowość Rovinj, która natychmiast mi się spodobała i możliwe że to będzie mój kierunek. Ja na wakacjach lubię zwiedzać. Im więcej zobaczę tym bardziej będę zadowolona. Plaża również by się przydała żeby móc w jeden dzień odpocząć i się wygrzać w słoneczku. Zależy mi raczej na czymś spokojnym, ale z zabytkami,restauracjami, plażą. Niech to będzie dobre miejsce wypadowe do dalszego zwiedzania