Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mam niezaplanowany urlop od 03.08.2019 może ktoś coś doradzi i podpowie gdzie mógłbym znaleźć jakiś apartament dla 4 osób.(bardzo chętnie na Krk) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ostatnio edytowano 19.07.2019 11:45 przez karol74, łącznie edytowano 1 raz
Drodzy Cro-Maniacy, wiem, że późno, ale proszę o pomoc w znalezieniu kwatery dla 2 dorosłych i 2 dzieci na 7 do 10 dni od 24 lipca, lub parę dni później, najchętniej okolice Tribunj, Vodice lub okolice Trogiru, ale może być też Istria. Zależy mi na spokojnej miejscowości, im bliżej plaży tym lepiej. Za wszystkie informacje z góry dziękuję.
UWAGA!!! Odkupie wczasy do VODICE!!!! OD 1.08 (lub inna data poczatek sierpnia) z przelotem z Warszawy lub z dojazdem własnym!! Moze ktos ma jakies namiary na wolne apart w Vodice???????
namo napisał(a):U Davora w zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link zwolnił się termin 3.08 - 10.08.2019.
Kontakt przez Messenger: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Dziękuję za informację, ale trochę za późno jak dla mnie, a poza tym byłem już na Pagu i wołałbym coś innego. Może ktoś inny skorzysta. Pozdrawiam. Jeśli ktoś miałby jakieś namiary na wcześniejszy termin proszę o info.
Witam, poszukuję apartamentu na 5 osób , najlepiej 3 sypialnie lub 2 sypialnie + sofa. Ma ktoś jakieś namiary na fajne apartamenty do 500 zł noc. Termin od 09.09 do maks 21.09 na 7-8 nocy.
Poszukujemy jakiś bardziej imprezowych miejscowości , w grę wchodzą też inne miasta. Szukałem na booking ale jakoś nic nie przypadało do gustu lub było daleko do plaży. Chciałbym też aby było maks 950km od Opola.
Cześć, 26 sierpnia będziemy wracali z Trpanj i chcielibyśmy zatrzymać się jeszcze na kilka dni (4~5) w Omiś. Poszukuje dwóch apartamentów dla 2+2 i 2+3 w miarę blisko plaży i żeby do centrum z buta dało się dotrzeć, Pozdro i miłych wymarzonych wakacji adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Witam. Szukam apartamentu rejon Omisza, dla 3 osób w terminie 26.08-06.09. Za wszelkie info będę wdzięczny:) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
rufus295 napisał(a):Witam. Szukam apartamentu rejon Omisza, dla 3 osób w terminie 26.08-06.09. Za wszelkie info będę wdzięczny:) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Witam . Szukam apartamentu w miarę dobrej cenie nie mamy konkretnej miejscowości wybranej poniewaz jedziemy pierwszy raz . Najlepiej Omisz , baska voda lub makarska. Dla dwóch dorosłych plus 1,5 roczne dziecko . Prosze na maila : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Hej szukam apartamentu dla 2 dorosłych i dwójki dzieci (2 i 5 lat) od 30.07 do 8.08.2019 w rejonie do góry i w dół od Makarskiej 50 km, proszę o info priv. Przemek
Witam, Poszukuję sprawdzonych noclegów dla dwóch osób + dziecko 10 lat, najchętniej z basenem Jedziemy pierwszy raz, słyszałem pozytywne opinie o Omiś i to chyba maksymalny zasięg poszukiwań adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Cześć, smutna dla mnie informacja.....szwagier z rodziną niestety nie może z nami jechać ale za to szukam rodzinki, która nie ma jeszcze planu. Termin 13-26 sierpnia, 13 noclegów Miejscowość Trpanj. Put od Vila MAESTRAL Apartament 4+1. Zaliczaka wpłacona 300 €, do zapłaty na miejscu 1157€. My zajmujemy apartament obok, normalna wesoła rodzina 2+2, dzieci 7 i 12 lat. Pomyślcie.....
Dość niespodziewanie przyszło mi wykorzystać urlop w sierpniu i na szybkiego potrzebuję miejscówki dla 2 osób w terminie 3-13.08 lub 3-10.08. Może ktoś ma coś do polecenia albo termin do odstąpienia? Najchętniej Dalmacja, nie za daleko od plaży, klima, parking, kuchnia.