mario44n napisał(a):Jestem akurat w Razanj obok Rogoznicy cały obiekt pusty oczywiście nie licząc nas . Właściciel mówił że do 9 lipca nie ma żadnych rezerwacji.
Chyba nie ma tak źle z miejscami.
papse napisał(a):toni napisał(a):Witam serdecznie,
Poszukuję sprawdzonego miejsca na pierwszy wyjazd do Chorwacji z 4 dzieci w terminie między 21.06 a 15.07. Czy możecie polecić sprawdzoną kwaterę? Dzieciaki w wielu 2-10 lat, więc wypoczynek w zasadzie statyczny, dlatego chciałbym, aby było to blisko plaży.
Z góry dziękuję.
Miejscowość Rogoznica, a właściwie Stupin Celine zaraz obok, 250m do kameralnej plaży w zatoce. Nie gwarantuję, że będą mieli wolny apartament - trochę późno szukacie. Jak jesteś zainteresowany to wyślę namiar na priv.
amatus1 napisał(a):Dziś dotarłem do mojego gospodarza w Lokvie Rogoznica i okazało się, że ma kilka wolnych terminów. Jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o informację na priv bądź email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
squoda napisał(a):Witajcie,
w ostatniej chwili zdecydowałem się na rezygnację z rezerwacji nad Bałtykiem i planuję wybrać się do Chorwacji. Dwa lata temu byłem w Makarskiej i wolałbym poznać coś innego, choć rozważę każdą opcję.
Jeżeli ktoś z Was może coś polecić/ odstąpić/ pomóc w poszukiwaniach to będę bardzo wdzięczny. Podróżuję samochodem wspólnie z dziewczyną.
Dziękuję za pomoc.
sloneczko napisał(a):smok1988 napisał(a):Jakie kwatery polecacie dla 5 osób (4 dorosłe i nastolatek) najlepiej w środkowej Dalmacji? Coś sprawdzonego? 18-25 lipca (+/- 2 dni)
Moge polecic apartament w Rogoznicy 20-27.07 lub drugi termin 21-27.07
pito napisał(a):sloneczko napisał(a):smok1988 napisał(a):Jakie kwatery polecacie dla 5 osób (4 dorosłe i nastolatek) najlepiej w środkowej Dalmacji? Coś sprawdzonego? 18-25 lipca (+/- 2 dni)
Moge polecic apartament w Rogoznicy 20-27.07 lub drugi termin 21-27.07
dzień dobry
Interesowałby mnie termin do 21-27.07.2019
4 osoby, dwie dorosłe i 8 i 16 lat
Jaka byłaby cena i poproszę o jakieś namiary
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje