Last Minute, więc pilno.
Dzień dobry mili Państwo,
Jak tytuł wskazuje, sprawa pilna. Pokrótce postaram się opisać.
Jako, że w roku obecnym 19.07, przypada nam z Żoną 5ta rocznica ślubu, pomyślałem, że zamiast prezentu, zrobię szanownej Małżonce niespodziankę i zabiorę gdzieś na niespodziewany, weekendowy wypad. W trakcie poszukiwań jakiegoś miejsca, okazało się, że zarówno budżet, jak i czas i możliwości, pozwolą mi jednak na zorganizowanie tygodniowego wypadu do Chorwacji.
Start 12.07, nocleg po drodze i 13.07, wczesnym popołudniem meldujemy się w Cro. Pobyt planowany jest do 20.07. Problem polega na tym, że samochód, walizki, pomysł, fundusze i chęci są, ale... nie ma miejsca, w którym moglibyśmy się zatrzymać. Przeszukałem już wszelkie portale od bookingu, po jakieś mniejsze zupełnie mi nie znane. Nie znalazłem niestety niczego, co mogłoby chociaż zostać wziętę pod rozwagę. Razem z nami podróżować będzie dwójka naszych dzieci (małe to, jeden niecałe 3 lata, drugi 7 miesięcy).
Pozwalam sobie na założenie wątku tutaj, jako że być może znajdzie się życzliwa dusza, która w zanadrzu posiadać będzie kontakt do jakiegoś apartamentu, który nigdzie się nie oferuje, a istnieje i być może będzie mieć wolne miejsce.
Lista miejscowości, w których szukałem to: Novalja, Pag, Bibinje, Sukosan, Sveti Filip i Jakov, Biograd na moru, Pakostane, Tribunj, Primosten, Rogoznica, Trogir.
Oczywiście jeśli ktoś będzie miał kontakt do miejsca w jakiejś innej miejscowości zaczynając od Pagu, a kończcąc na Breli, to również chętnie posłucham.
Pozdrawiam,
Mateusz