dobry pomysł.Emjot87 napisał(a):Jako, że w roku obecnym 19.07, przypada nam z Żoną 5ta rocznica ślubu, pomyślałem, że zamiast prezentu, zrobię szanownej Małżonce niespodzianke
sloneczko napisał(a):Zwolnił sie apartament dla 2+2 w terminie 13-27.07.2019 w miejscowości Rogoznica
czarna.perla napisał(a):sloneczko napisał(a):Zwolnił sie apartament dla 2+2 w terminie 13-27.07.2019 w miejscowości Rogoznica
poproszę o namiary
Na booking znalazłem w Twoim terminie za 490 €Emjot87 napisał(a):miejscowości, w których szukałem to: Novalja, Pag, Bibinje, Sukosan, Sveti Filip i Jakov, Biograd na moru, Pakostane, Tribunj, Primosten, Rogoznica, Trogir.
Emjot87 napisał(a):Lista miejscowości, w których szukałem to: Novalja, Pag, Bibinje, Sukosan, Sveti Filip i Jakov, Biograd na moru, Pakostane, Tribunj, Primosten, Rogoznica, Trogir.
Oczywiście jeśli ktoś będzie miał kontakt do miejsca w jakiejś innej miejscowości zaczynając od Pagu, a kończcąc na Breli, to również chętnie posłucham.
zakuflowana84 napisał(a):Witam poszukuję wolnego apartamentu dla 4 osób na tydzień koniec lipca-poczatek sierpnia blisko plaży ...z góry dziękuję za odpowiedź.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje