Janusz Bajcer napisał(a):dudzis napisał(a):witam
apartamenty ma polak dogadasz sie bez problemu
ps
mam nadzieje że mnie moderator nie zlinczuje
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
ok rozumiem
oconnor napisał(a):Dzień dobry!
Wiem, że terminowo urwałam się z przysłowiowej choinki, ale może jeszcze uda nam się wyjechać w tym sezonie do naszej ukochanej CRO. Poszukujemy domu na 10 (6 dorosłych i 4 dzieci) osób i opcjonalnie małego psa. Sierpień 2019 Najlepiej do regiony Dalmacji Środkowej. Pomoże ktoś??
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
KarKoz napisał(a):Witajcie, szukam apartamentu w terminie od 18.05 do 25.05 dla 3+1... ktoś może coś polecić? Przedział cenowy raczej z tych niższych
Taka cena to raczej za pokój, a nie za apartament i to daleko od morza... Nawet przed sezonem to z 4 osoby ciężko w ostatniej chwili w takiej cenie coś znaleźć.... Zajrzyj do Banku Kwater tu na forum.DoktorPolmos napisał(a):Witam, otóż zdecydowaliśmy się żeby wybrać się pierwszy raz do chorwacji i poszukujemy sprawdzonego noclegu dla rodzinki 2+2 ( 3 i 7) w terminie 09.06-20.06 szukamy miejscowości w okolicach zadaru może być w stronę makarskiej żeby było blisko plaża dostępna dla maluchów i miło by było żeby były jakieś atrakcje dla dzieci na plazy lub w okolicy... w cenie ok 25-35 euro za kwaterę jeśli ktoś coś wie proszę pisać lub doradzić jaką miejscowość wybrać.
Z góry dziękuję.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje