filek88 napisał(a):witam serdecznie
poszukuje apartamentu dla 4 osób plus dwulatek z dwiema sypialniami z podwójnym łóżkiem w w.w miejscowościach.
chodzi o majowy wypad na 5 dni, nie ukrywam ze liczy cie cena ponieważ do dodatkowy wypad do Chorwacji.
prośba opinie o tych miejscowościach cenach itp.
mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
sviva napisał(a):Ja mogę polecić apartamenty Tanja Gizdavcic w Tucepi. Właścicielka bardzo pomocna, wyrozumiała, nie wtrąca się. Apartamenty w 3 linii brzegowej. Minus? To przejście przez główną drogę. Plusy? Bogato wyposażone apartamenty: zmywarka, piekarnik, płyta grzewcza, tv, internet, grill, taras, parking, sąsiad z rakiją, winem za płotem do plaży max 100 m. Obok sklep, piekarnia, konoby, plaża z leżakami. Dla nas ideał Zwłaszcza, że jedziemy z małymi dziećmi, więc cisza wieczorami jak najbardziej wskazana.
kombiak napisał(a):Witam wszystkich.
Wstyd się przyznać, ale nigdy nie byłem w Chorwacji, więc planujemy w okolicach 13 - 27 lipca
na dwie rodziny ( 4 dorosłe osoby + 4 dzieci ) udać się do ... no właśnie, gdzie ?
Może ktoś podpowie ?
Generalnie celujemy w 4 sypialnie ( pokoje ) .
Pozdrawiam, Jacek.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kombiak napisał(a):Witam wszystkich.
Wstyd się przyznać, ale nigdy nie byłem w Chorwacji, więc planujemy w okolicach 13 - 27 lipca
na dwie rodziny ( 4 dorosłe osoby + 4 dzieci ) udać się do ... no właśnie, gdzie ?
Może ktoś podpowie ?
Generalnie celujemy w 4 sypialnie ( pokoje ) .
Pozdrawiam, Jacek.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Musisz określic czy w okolicy mają być zabytki, dyskoteki, spokój, odległość od plaży
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje