andywiki napisał(a):Witam, zwracam się z prośbą o namiar na jakiś sprawdzony i niedrogi apartament w granicach 60 euro najlepiej w Riwierze Makarskiej, ale rozważę też inny region dla rodziny 2+2.
Szukamy czegoś blisko plaży i z drzewkami by była możliwość schowania się do cienia, byliśmy w Chorwacji cztery razy i za każdym w Drveniku. Drvenik jako miejscowość się nam podoba, ale czas na zmiany
Bardzo proszę jeżeli ktoś może coś nam podesłać ... dziękuję.
Alka84 napisał(a): tak jak Brac mnie zachwycil tak Pag rozczarowal
Moze Drvenik pojdzie w slady Braca?
Alka84 napisał(a):Danusia tam tyle ludu w sezonie na plazy???
Chcemy poczatek lipca jechac i juz mi sie odechciewa jak patrze na tego typu zdjecia....
Szukam, czytam, mapy na pamięć juz prawie znam... i nie widze nic pisalam do naszej wlasicicielki z Braca sprzed 3 lat i nie chce nam dac mniejszego apartmana (2+1), bo chlopcy juz wieksi (6 i 9 lat)... pisze cos o jakims biurze co kontroluje ilosc osob w ofercie i pokoju, ale moim zdaniem jak nie wiadomo o co cho to o kase... no to 55 a 88 euro za noc to roznica
Dla mnie podstawa to zaraz kolo plazy i spokoj (co mialam niby na Pagu i byla d... bo w nocy glosno od Zrce i restauracji Barbati z lewej strony z ogrodkiem nocnym, nie wspomne o rodzince wlascicielki z Niemiec, którzy pokazywali, gdzie Polaków maja).
Z napisał(a):Alka84 napisał(a):Danusia tam tyle ludu w sezonie na plazy???
Chcemy poczatek lipca jechac i juz mi sie odechciewa jak patrze na tego typu zdjecia....
Szukam, czytam, mapy na pamięć juz prawie znam... i nie widze nic pisalam do naszej wlasicicielki z Braca sprzed 3 lat i nie chce nam dac mniejszego apartmana (2+1), bo chlopcy juz wieksi (6 i 9 lat)... pisze cos o jakims biurze co kontroluje ilosc osob w ofercie i pokoju, ale moim zdaniem jak nie wiadomo o co cho to o kase... no to 55 a 88 euro za noc to roznica
Dla mnie podstawa to zaraz kolo plazy i spokoj (co mialam niby na Pagu i byla d... bo w nocy glosno od Zrce i restauracji Barbati z lewej strony z ogrodkiem nocnym, nie wspomne o rodzince wlascicielki z Niemiec, którzy pokazywali, gdzie Polaków maja).
To zapewne nie o to chodzi o czym myślisz. Każdy apartament ma określoną ilość i wiek osób jakie można w nim ulokować. I nie jest to widzimisię właściciela tylko decyzja ministerstwa, gdyby miała kontrolę to byłyby duże kłopoty.
Alka84 napisał(a):Dla mnie podstawa to zaraz kolo plazy i spokoj
Dotikrk napisał(a):Witam.
Jestem nową na do forum.
Poszukuję niedrogiego apartamentu w Chorwacji na przełomie lipca i sierpnia przyszłego roku,najdalej w okolicach Zadaru. Jedziemy pierwszy raz rodzina 2+1 (8)
i nie chcemy jechać bardzo daleko
Macie jakieś sprawdzone miejsca ?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje