adaduska napisał(a):welna napisał(a):adaduska napisał(a):Dzień dobry,
od kilku lat "wybieramy się" do Chorwacji i zawsze było za drogo. Ale w końcu w tym roku twardo postanowiliśmy, że jedziemy i pokażemy dzieciom "coś ładnego" . Przepraszam za moje trywialne pytanie, zaraz będzie pewnie mnóstwo komentarzy: poczytaj wątki...a wiec poczytałam, ale za dużo tego i sie nie znam , nie mamy doświadczenia w zagranicznych wypadach. A teraz do rzeczy: Poszukuję kwaterki/domu, nie musi być to super apartament, ale z kuchnią, bo pewnie będziemy sami gotowali,raczej w cichej miejscowości, żeby zaznać chorwackiego klimatu, bardziej na południe, żeby plaże były względnie piaszczyste, w cenie umiarkowanej, oczywiście w miarę blisko morza (ale z 10 minut też sie możemy przejść). Jedziemy w 4 osoby dorosłe i 3 dzieci w tym jedno już całkiem dojrzałe. Mogą to być dwa oddzielne pomieszczenia, albo wspólne. Termin początek sierpnia.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za jakieś konkretne propozycje, może być na priv: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ada
Pewnie za chwile dostaniesz pare innych adresów, ale korzystam z tego że jestem pierwszy. Poczytaj o miasteczku Nin, piasek dla dzieci, blisko Pag, Zadar i pare innych atrakcji. Jak ci się spodoba daj znac, wysle ci adres. Pozdrawiam.
poproszę namiar
Ada
Poszło na priw.