Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rezerwacje apartamentów na 2019.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
welna
Cromaniak
Re: pomoc dla początkujących:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) welna » 15.02.2019 23:59

adaduska napisał(a):
welna napisał(a):
adaduska napisał(a):Dzień dobry,
od kilku lat "wybieramy się" do Chorwacji i zawsze było za drogo. Ale w końcu w tym roku twardo postanowiliśmy, że jedziemy i pokażemy dzieciom "coś ładnego" :) . Przepraszam za moje trywialne pytanie, zaraz będzie pewnie mnóstwo komentarzy: poczytaj wątki...a wiec poczytałam, ale za dużo tego i sie nie znam :? , nie mamy doświadczenia w zagranicznych wypadach. A teraz do rzeczy: Poszukuję kwaterki/domu, nie musi być to super apartament, ale z kuchnią, bo pewnie będziemy sami gotowali,raczej w cichej miejscowości, żeby zaznać chorwackiego klimatu, bardziej na południe, żeby plaże były względnie piaszczyste, w cenie umiarkowanej, oczywiście w miarę blisko morza (ale z 10 minut też sie możemy przejść). Jedziemy w 4 osoby dorosłe i 3 dzieci w tym jedno już całkiem dojrzałe. Mogą to być dwa oddzielne pomieszczenia, albo wspólne. Termin początek sierpnia.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za jakieś konkretne propozycje, może być na priv: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ada

Pewnie za chwile dostaniesz pare innych adresów, ale korzystam z tego że jestem pierwszy. Poczytaj o miasteczku Nin, piasek dla dzieci, blisko Pag, Zadar i pare innych atrakcji. Jak ci się spodoba daj znac, wysle ci adres. Pozdrawiam.

poproszę namiar :)
Ada

Poszło na priw.
rafall11
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafall11 » 16.02.2019 10:50

Witam,
chcielibysmy wybrać się tego roku w okolicę Omis, konkretnie miejscowość Duce, możecie podzielić się opiniami o tej miejscowości.
Jedziemy w 9 osób, w tym 3 małych dzieci.
A może polecacie fajne lokum w tej miejscowości lub w pobliżu (3 pokoje, lubimy spokój, bez zgiełku i gwaru wielkich ośrodków).

Pozdrawiam
rufus295
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rufus295 » 16.02.2019 13:15

W Ruskamen masz fajną miejscówkę. Apartamenty Ankica. Cisza spokój, super plaże.
amatus1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) amatus1 » 16.02.2019 15:40

rafall11 napisał(a):Witam,
chcielibysmy wybrać się tego roku w okolicę Omis, konkretnie miejscowość Duce, możecie podzielić się opiniami o tej miejscowości.
A może polecacie fajne lokum w tej miejscowości lub w pobliżu (3 pokoje, lubimy spokój, bez zgiełku i gwaru wielkich ośrodków).

Pozdrawiam

Ja mam sprawdzone namiary w Lokvie Rogiznica, jezdze tam od 3 lat. Jesli jestes zainteresowany to napisz mi na maila:zbigniewpawlowski@poczta.onet.pl, wysle info i zdjecia, Zbyszek
yanek37
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yanek37 » 16.02.2019 17:26

amatus1 napisał(a):
rafall11 napisał(a):Witam,

Pozdrawiam

Ja mam sprawdzone namiary w Lokvie Rogiznica, jezdze tam od 3 lat. Jesli jestes zainteresowany to napisz mi na maila:zbigniewpawlowski@poczta.onet.pl, wysle info i zdjecia, Zbyszek

Potwierdzam....
Miejscówka idealna byłem tam w tamtym roku.
W tym roku powtórka... super miejsce.!!!!!
Gospodarz super.....
Polecam.....
Info na priv...
elvik
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) elvik » 17.02.2019 17:41

Drodzy,

Primosten - ktoś coś poleci?
2 apartamenty najlepiej, taras/patio, grill, klima, blisko morza, i plaży
nie musi być w centrum, ale wolałabym nie dalej niż 2 km od niego
pomóżcie, bo tracę wiarę, ze coś znajdę :?
Gregoz10
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gregoz10 » 17.02.2019 21:40

witam,
bardzo prosze o jakies namiary na sprawdzona kwatere dla 12 osob w OMISIU !6 dosroslych i 6 dzieci
mysle ze tam mozna cos znalezc w niskiej cenie.
tylo musi byc blisko do plazy.
z gory dzekuje za linki bo juz mam dosc szukania i siedzenia calymi dniami przy laptopie ... :)
pozdrawiam wszystkich :papa: :papa: :hut:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.02.2019 22:02

Gregoz10 napisał(a):witam,
bardzo prosze o jakies namiary na sprawdzona kwatere dla 12 osob w OMISIU !6 dosroslych i 6 dzieci
mysle ze tam mozna cos znalezc w niskiej cenie.
tylo musi byc blisko do plazy.
z gory dzekuje za linki bo juz mam dosc szukania i siedzenia calymi dniami przy laptopie ... :)
pozdrawiam wszystkich :papa: :papa: :hut:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
ads82
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ads82 » 18.02.2019 15:16

Cześć! Szukam domu blisko morza z dwoma apartamentami dla dwóch rodzin 2+2. Korzystałem z wyszukiwarek, ale nie wiem czy jest możliwość ustawienia, że chodzi o dwa oddzielne apartamenty w jednym domu. Jak zaznaczam 8 osób, to wyszukuje mi apartamenty dla 8 osób, a nie o to mi chodzi :) Z góry dziękuję za podpowiedzi. Adam
filek88
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) filek88 » 21.02.2019 16:23

elvik napisał(a):Drodzy,

Primosten - ktoś coś poleci?
2 apartamenty najlepiej, taras/patio, grill, klima, blisko morza, i plaży
nie musi być w centrum, ale wolałabym nie dalej niż 2 km od niego
pomóżcie, bo tracę wiarę, ze coś znajdę :?

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link lcam
elvik
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) elvik » 21.02.2019 18:12

filek88 napisał(a):
elvik napisał(a):Drodzy,

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link lcam

Dziękuję!
Gregoz10
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gregoz10 » 22.02.2019 10:52

Hej.
Czy ktoś ma jakieś namiary na kwaterę w povlji ?
Potrzebujemy pokoje 6+2 i 2+2
Myślałam że tam taniej trochę ,a ceny na stronach dość wysokie .chcemy coś znaleźć za pokój 6+,2 w cenie do 80 e A za 2+2 40 E .Może macie coś sprawdzonego jedziemy końcem czerwca. Będę wdzięczna pozdrawiam :hut: :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.02.2019 10:56

Gregoz10 napisał(a):Hej.
Czy ktoś ma jakieś namiary na kwaterę w povlji ?
Potrzebujemy pokoje 6+2 i 2+2
Myślałam że tam taniej trochę ,a ceny na stronach dość wysokie .chcemy coś znaleźć za pokój 6+,2 w cenie do 80 e A za 2+2 40 E .Może macie coś sprawdzonego jedziemy końcem czerwca. Będę wdzięczna pozdrawiam :hut: :papa:

Może miłośnicy pomogą :smo:

klub-milosnikow-povlji-t52121.html
jakrena
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jakrena » 22.02.2019 21:09

Moze ktoś z cromaniakow szuka fajnego apartamentu dla rodziny - mamy namiary ...w zamian szukamy rodziny z dzieckiem -dziecmi, na wyjazd na Peljesac , chodzi o towarzystwo dla dziesieciolatka szukamy więc rodziny z dziećmi w podobnym wieku. Termin - Pierwsze dwa tygodnie lipca 2019 tylko ten termin wchodzi w grę. Szczegoly, zeby nie zasmiecac - na priv. Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 25.02.2019 08:50 przez jakrena, łącznie edytowano 1 raz
borowqa
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) borowqa » 24.02.2019 17:03

Witam
Poszukuję namiarów na sprawdzone noclegi dla 2 rodzin 2+1 i 3+1, mamy w planie jechać w lipcu od 10 do 20. W składzie jest 1 dziecko 10 letnie. zalezy nam na 2 apartamentach może być z 1 kuchnią, przy morzu, okolice Splitu, lub niżej na południe. Mogą być dzikie plaże wszyscy umieją pływać. dzięki z góry za pomoc.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Rezerwacje apartamentów na 2019. - strona 19
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone