adaduska napisał(a):Dzień dobry,
od kilku lat "wybieramy się" do Chorwacji i zawsze było za drogo. Ale w końcu w tym roku twardo postanowiliśmy, że jedziemy i pokażemy dzieciom "coś ładnego" . Przepraszam za moje trywialne pytanie, zaraz będzie pewnie mnóstwo komentarzy: poczytaj wątki...a wiec poczytałam, ale za dużo tego i sie nie znam , nie mamy doświadczenia w zagranicznych wypadach. A teraz do rzeczy: Poszukuję kwaterki/domu, nie musi być to super apartament, ale z kuchnią, bo pewnie będziemy sami gotowali,raczej w cichej miejscowości, żeby zaznać chorwackiego klimatu, bardziej na południe, żeby plaże były względnie piaszczyste, w cenie umiarkowanej, oczywiście w miarę blisko morza (ale z 10 minut też sie możemy przejść). Jedziemy w 4 osoby dorosłe i 3 dzieci w tym jedno już całkiem dojrzałe. Mogą to być dwa oddzielne pomieszczenia, albo wspólne. Termin początek sierpnia.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za jakieś konkretne propozycje, może być na priv: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ada
welna napisał(a):adaduska napisał(a):Dzień dobry,
od kilku lat "wybieramy się" do Chorwacji i zawsze było za drogo. Ale w końcu w tym roku twardo postanowiliśmy, że jedziemy i pokażemy dzieciom "coś ładnego" . Przepraszam za moje trywialne pytanie, zaraz będzie pewnie mnóstwo komentarzy: poczytaj wątki...a wiec poczytałam, ale za dużo tego i sie nie znam , nie mamy doświadczenia w zagranicznych wypadach. A teraz do rzeczy: Poszukuję kwaterki/domu, nie musi być to super apartament, ale z kuchnią, bo pewnie będziemy sami gotowali,raczej w cichej miejscowości, żeby zaznać chorwackiego klimatu, bardziej na południe, żeby plaże były względnie piaszczyste, w cenie umiarkowanej, oczywiście w miarę blisko morza (ale z 10 minut też sie możemy przejść). Jedziemy w 4 osoby dorosłe i 3 dzieci w tym jedno już całkiem dojrzałe. Mogą to być dwa oddzielne pomieszczenia, albo wspólne. Termin początek sierpnia.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za jakieś konkretne propozycje, może być na priv: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ada
Pewnie za chwile dostaniesz pare innych adresów, ale korzystam z tego że jestem pierwszy. Poczytaj o miasteczku Nin, piasek dla dzieci, blisko Pag, Zadar i pare innych atrakcji. Jak ci się spodoba daj znac, wysle ci adres. Pozdrawiam.
Mikromir napisał(a):adaduska napisał(a): Poszukuję kwaterki/domu, nie musi być to super apartament, ale z kuchnią, bo pewnie będziemy sami gotowali,raczej w cichej miejscowości, żeby zaznać chorwackiego klimatu, bardziej na południe, żeby plaże były względnie piaszczyste, w cenie umiarkowanej, oczywiście w miarę blisko morza (ale z 10 minut też sie możemy przejść). Jedziemy w 4 osoby dorosłe i 3 dzieci w tym jedno już całkiem dojrzałe. Mogą to być dwa oddzielne pomieszczenia, albo wspólne. Termin początek sierpnia.
Chciałabym się dowiedzieć, co konkretnie oznacza "umiarkowana cena", "rejon bardziej na południe" oraz praktycznie nie mające z nim związku "plaże względnie piaszczyste" - bo te elementy są dla mnie niejasne. Byłoby dobrze wiedzieć także ile lat ma najmłodsze dziecko w ekipie oraz czego oczekujecie od cichej miejscowości, bo w szczycie sezonu o takie bardzo trudno. Jeśli odpowiedź nie sprawi Ci kłopotu, oczywiście.
Wojtiszka napisał(a):Ja mam podobną sytuację - opuszczamy nasza ukochana Dalmację i tym razem planujemy Istrię na weekend majowy i to w dodatku ze znajomymi więc mamy spora gromadkę w sumie 8 osób 4 dorosłych i 4 dzieci w tym jedno poniżej roku. Czy macie jakieś namiary na apartament najlepiej dla nas wszystkich, ale mogą też być dwa osobne w cenie ok 50 zł/noc za osobę. Chcieliśmy coś na zachodniej części Istrii, i spokojnego jak Fazana, czy Poreć. My zawsze przyjaźniliśmy się z właścicielami, więc dobrze by było, gdyby właściciele tam mieszkali. No ale wiem, że to już spore wymagania, ale może akurat coś macie?! Będę bardzo wdzięczna. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Gregoz10 napisał(a):Witam,
Poszukuje domku lub apartamentów dla 3 rodzin ,(wszystkie 2+2) 12 osób ,w tym 2 dzieci śpiących z rodzicami.w breli blisko morza do 70 m , żeby nie było płaczu z chodzeniem pod górę .warunki najlepiej 3 ,pokoje osobne, ale nie koniecznie .cena do 100 euro za dobę za wszystko (coś koło tego).warunki nie muszą być jakieś super tylko blisko morza .termin koniec czerwca początek lipca na 10 dni .
Bardzo proszę o propozycje na maila bo ciężko mi znaleźć coś w miarę taniego .Może ktoś ma namiary na kwaterę w tych cenach
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry bardzo dziękuję
Pozdrawiam
amatus1 napisał(a):Gregoz10 napisał(a):Witam,
Poszukuje domku lub apartamentów dla 3 rodzin ,(wszystkie 2+2) 12 osób ,w tym 2 dzieci śpiących z rodzicami.w breli blisko morza do 70 m , żeby nie było płaczu z chodzeniem pod górę .warunki najlepiej 3 ,pokoje osobne, ale nie koniecznie .cena do 100 euro za dobę za wszystko (coś koło tego).warunki nie muszą być jakieś super tylko blisko morza .termin koniec czerwca początek lipca na 10 dni .
Bardzo proszę o propozycje na maila bo ciężko mi znaleźć coś w miarę taniego .Może ktoś ma namiary na kwaterę w tych cenach
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry bardzo dziękuję
Pozdrawiam
Również nie wierzę, że w Breli nad morzem za 100 euro dla 12 osób coś znajdziecie!Dla 4 osób to się zgodzę ale dla 12???
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje