evitka82 napisał(a):Szukam dwóch apartamentów dla dwóch rodzin w terminie 28.07-09.08.2019 roku. Poleci ktoś apartamenty w Breli przy Punta rata albo w Okrug Gornji
rebet1981 napisał(a):Witam,
Wybieramy się pierwszy raz na Chorwację, cel okolice Makarskiej. I tu moja prośba, czy mógłby ktoś polecić jakieś namiary na noclegi dla 7-9 osób w jakiejś rozsądnej cenie. Termin wyjazdu 15-23.06.2019. Wiem że można jechać w ciemno ale wolałbym mieć coś już zaklepane.
Z góry dziękuje,
rebet1981 napisał(a):witam;
Czy ktoś może polecić jakiś fajny, niedrogi nocleg w rejonie Makarskiej albo gdzieś w okolicy fajnej plaży
Jest to nasz pierwszy wyjazd i nie chcę jechać w ciemno.
Pozdrawiam;
nordea40 napisał(a):Witam wszystkich.
nordea40 napisał(a):jakieś fajne miejsce na pierwszą wizytę
nordea40 napisał(a):i ewentualne polecane apartamenty?
nordea40 napisał(a):Witam wszystkich.
Jestem nowa na tym forum. Wiele fajnych opinii słyszałam o Chorwacji i w tym roku postanowiliśmy się tam wybrać po raz pierwszy. Jechalibyśmy z Wawy, 2 os. dorosłe i 3 dzieci 17, 14, 8 i pies. Czy ktoś mógłby polecić jakieś fajne miejsce na pierwszą wizytę i ewentualne polecane apartamenty?
Z góry dziękuję.
robertms napisał(a):nordea40 napisał(a):Witam wszystkich.
Jestem nowa na tym forum. Wiele fajnych opinii słyszałam o Chorwacji i w tym roku postanowiliśmy się tam wybrać po raz pierwszy. Jechalibyśmy z Wawy, 2 os. dorosłe i 3 dzieci 17, 14, 8 i pies. Czy ktoś mógłby polecić jakieś fajne miejsce na pierwszą wizytę i ewentualne polecane apartamenty?
Z góry dziękuję.
Poniewaz kolezanka nowa i po sasiedzku, moge polecic okolice Trogiru - dom z 3 niezaleznymi apartmanami w duzym ogrodzie - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Bylismy w 2018 i jedziemy w 2019 - ceny na stronie nadal aktualne (niedawno placilem zaliczke). Fotki na stronie sprzed kilku dobrych lat, obecnie duzo wiecej zieleni, aktualna fotka nizej. Ok. 14-16h jazdy z Wawy.
Super miejsce, ok. 5 min. do plazy (prysznic na plazy), wioska cicha i spokojna (2 knajpki/restauracje/kawiarnie/lodziarnie, 2 sklepy). Wiecej w pobliskiej Marinie, w tym kantor, czy market Tommy.
Parking na terenie zamykany, zacieniony, gospodarze bardzo sympatyczni i pomocni, duzo miejsca na grillowanie, duzy ogrod z drzewami figowymi. W apartmanach niczego nie brakuje, choc dla 5-ciu osob jeden moze byc za maly.
Jesli 1-szy raz, to Dalmacja Wam sie spodoba.
Przed kilkoma laty bylismy w HR w Novi Vinodolski, ale Dalmacja to inna bajka...
pozdrawiam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje