Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rezerwacje apartamentów na 2019.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mirek_pe
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek_pe » 16.01.2019 23:45

witam. W ubiegłym roku szukałem na chorwackiej stronce : njuskalo.hr
to takie chorwackie allegro.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.01.2019 23:57

mirek_pe napisał(a):witam. W ubiegłym roku szukałem na chorwackiej stronce : njuskalo.hr
to takie chorwackie allegro.

Szukałeś apartamentów na pobyt typowa wakacyjny, czy na wynajem lub kupno. :?:
mirek_pe
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek_pe » 17.01.2019 00:01

Typowo wakacyjny.
W maju wyszukałem apartament w Poreć , a w sierpniu Vir
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.01.2019 00:03

mirek_pe napisał(a):Typowo wakacyjny.
W maju wyszukałem apartament w Poreć , a w sierpniu Vir

Nie widzę tam ofert wakacyjnych.
mirek_pe
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek_pe » 17.01.2019 00:05

Dział turystyka , są zarówno apartamenty i hotele.
mirek_pe
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek_pe » 17.01.2019 00:06

Bezpośrednie kontakty z właścicielami apartamentów.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.01.2019 00:09

OK - faktycznie coś tam jest.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 17.01.2019 06:45

Janusz Bajcer napisał(a):OK - faktycznie coś tam jest.

Też tam kiedyś znalazłam apartament wakacyjny, którego jeszcze nie było na innych portalach.
grzesiek240
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzesiek240 » 17.01.2019 06:57

Witam poszukuje domku bądź apartamentów z basenem dla 9 osób dorosłych i trójki dzieci miejscowość od omisia w stronę makarskiej może ktoś coś poleci bo dla takiej dużej ekipy ciężko coś znaleźć
kaliszanka
Croentuzjasta
Nocleg i miejscowość ..

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaliszanka » 19.01.2019 22:38

W tym roku po raz drugi wybieramy się do Chorwacji,rok temu byliśmy na wyspie Pag,w tym roku wybór padł na okolice Szybeniku/Śibeniku,Primosten. Ciężko znaleźć nocleg centralnie w tych miastach,z uwagi również na ceny. Moze polecicie jakąś mniejszą miejscowość,tak żeby ewentualnie dojechać kilka km i zwiedzić miasta. Będę wdzięczna również za polecenie noclegu,dla naszej czwórki. Dzieci mają 3 i 7 lat. Pozdrawiam. :papa:
Koniu1984
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Koniu1984 » 20.01.2019 09:01

Witam wszystkich.
Nie wiem gdzie mógłbym wkleić to pytanie...
Chodzi mi o kontakt jeśli ktoś był lub zna informację odnośnie apartamentu pod adresem:
Chorwacja wyspa VIR Prezida XVI-18.
Jest to apartament do któregoż to właściciela miałem kontakt w telefonie ale uległ awarii i wszystko straciłem.
Jeśli ktokolwiek zna lub może mi pomóc byłbym bardzo wdzięczny.
Z góry dziękuję.
nowotarżanin
Cromaniak
Re: Nocleg i miejscowość ..

Nieprzeczytany postnapisał(a) nowotarżanin » 20.01.2019 09:24

kaliszanka napisał(a):W tym roku po raz drugi wybieramy się do Chorwacji,rok temu byliśmy na wyspie Pag,w tym roku wybór padł na okolice Szybeniku/Śibeniku,Primosten. Ciężko znaleźć nocleg centralnie w tych miastach,z uwagi również na ceny. Moze polecicie jakąś mniejszą miejscowość,tak żeby ewentualnie dojechać kilka km i zwiedzić miasta. Będę wdzięczna również za polecenie noclegu,dla naszej czwórki. Dzieci mają 3 i 7 lat. Pozdrawiam. :papa:

Od lat jeżdżę do Brodaricy, odległość od Sibenika ok 7 km, do Primosten ok. 20 km, mała cicha miejscowość z fajną plażą. :papa:
therion2700
Autostopowicz
Szukam lokum z tarasem, widokiem na morze i bez zgiełku

Nieprzeczytany postnapisał(a) therion2700 » 20.01.2019 19:01

EDIT dziękuję dobrej duszy za przeniesienie w odpowiednie miejsce :)

Cześć

Przejrzałem już FAQ oraz wątek ciche-spokojne-miejsce-w-chorwacji-t44156.html ale nie znalazłem tam nic w stylu tego co nam się z żoną wymarzyło :(

Broń Boże nie ma to być żadna reklama ale szukamy czegoś w stylu apartamentu Toić w Merag (nie mogę dodać linka ze względu na staż). Jak nie znajdziemy nic tańszego/lepszego to pewnie na nim stanie. Lokalizacja jest nam zupełnie obojętna tak długo jak będzie widać z tarasu morze, zwiedzanie było już dwa i trzy lata temu a teraz jedziemy się pobyczyć :D

Udało mi się znaleźć kilka świetnych miejsc typu letniskowy domek wędkarski ale będziemy jechali w czerwcu z (wtedy już) 16 miesięczną córeczką więc totalne robinsonady odpadają. Nie musimy mieć pralki ale lodówka + jako tako wyposażona kuchnia i łazienka to mus :)

W Chorwacji byliśmy to tej pory zawsze z namiotem i w sprawach kwater jestem totalnie zielony.
johnny2002
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) johnny2002 » 22.01.2019 21:48

Witam,

Prosiłbym o namiary na sprawdzony apartament dla 3 rodzin z dziećmi - 6 dorosłych, 5 dzieci (4-11 lat). Trójka najmłodszych śpi z rodzicami.
Idealnie 3 sypialnie z czego dwie 2+1. Lub 4 sypialnie, a jedna 2+1.
Ważne aby było to jedno mieszkanie/dom tak by można było posiedzieć wspólnie kiedy dzieci pójdą spać.
Interesuje nas środkowa część Korculi tak by wszedzie było blisko/daleko (Zavalatica, Priżba, Blato) ale rozważymy każdą lokalizację.
Do plaży dojeżdżamy samochodami więc bez wielkiej różnicy. Termin 29.06-06.07.2019.
Większość tych dostępnych przez pośredników już przejżeliśmy.
Koniecznie z jakąś fotką lub namiarem na nie :)

Da się tak na Korculi ?
Dzięki!

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kris755
Plażowicz
Poszukuje Apartament Kwarner blisko fajnej plaży!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) kris755 » 23.01.2019 08:12

Witam
poszukuję apartamentu pokój +kuchnia na parterze blisko morza z fajną plażą dla dziecka
Macie coś sprawdzonego?
Crikvenica, Novi Vinodolski?
Coś w tej okolicy myślałem

z góry dziękuje za pomoc.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje