anthony1981 napisał(a):Czy ktoś ma do polecenia konkurencję dla booking i airbnb, głównie chodzi o jakąś gwarancję/zabezpieczenie rezerwacji, bo mam niestety poważne obawy co do rezerwacji na „gębę”.. pozdrawiam
stachan napisał(a):Proszę zerknąć na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
stachan napisał(a):Proszę zerknąć na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
lanola napisał(a):Cześć,
Przerażają mnie prowizje jakie w tym roku narzucają operatorzy jak booking lub ARBNB. Cena na tych portalach to czasem 2krotność ceny gospodarza!
W związku z tym zbieram prywatne namiary (telefon/mail), aby dokonać bezpośredniej rezerwacji na początek sierpnia. Niestety, miejsca, które już odwiedziałem są zarezerwowane. Będę wdzięczny za pomoc:)
W tym roku korzystałam z booking w Chorwacji (pierwszy raz w tym kraju), cena dużo niższa niż bezpośrednio (inne obiekty).lanola napisał(a):Przerażają mnie prowizje jakie w tym roku narzucają operatorzy jak booking lub ARBNB. Cena na tych portalach to czasem 2krotność ceny gospodarza!
aras519 napisał(a):Witam.
Mam w booking opłatę ustawioną na dzień. Ale jest jeszcze podatek miejski nie pobierany przy tej opłacie. Jak zapłacić ten podatek, jeśli nie będzie kontaktu bezpośredniego z właścicielem? Klucze w skrzynce, instrukcje na telefon.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje