Mikromir napisał(a):Przenosiny po tygodniu to nie taka zła rzecz - gdy pierwszy apartament nadaje się do gruntownego sprzątania, po prostu przechodzisz do już posprzątanego.
Miłego pobytu.
Dzięki
Habanero napisał(a):Wszystko z rezerwacją ok
piekara114 napisał(a):I jeszcze warto sprawdzać na kontach z różnym statusem ..
wiola2012 napisał(a):Na mobilnym zawsze taniej, a z cenami to loteria. Na tym samym urządzeniu, ten sam app. raz cena 276$, za pół godziny 292$, po 10 minutach po wyjściu z aplikacji i ponownym zalogowaniu znów 276$.
nenek napisał(a):Cena zmienia sie od ilosci klikniec im czesciej ogladamy tym cena nam rosnie. .....Na booking daja ogłoszenia osoby prywatne to doliczaja sobie koszt obslugi serwisu czesto około 5 euro za dobe a natomiast jezeli serwis wynajmuje od wlascicieli ryczaltem ceny moge byc i sa bardzo czesto około 100 procent wyzsze niz bezposrednio.
Podobnie biura podroży i wiele innych punktów sprzedaży, także nasze PKP od pewnego czasu...Chris_M napisał(a):Tanie linie lotnicze podobno od dawna stosują tę technikę;
Ja także trafiłam przez booking cenę lepszą lub ogólna wartość lepsza (brak przedpłat, odwołania, zwrot za reflink itp.) niż bezpośrednio i bez usług dodatkowych...właściciel był zdziwiony, że kosztów sprzątania nie doliczyło...wiola2012 napisał(a):Trudno się z tym nie zgodzić, ale zdarzyło mi się kilka razy uzyskać cenę bezpośrednią gorszą niż z booking. Np. w ubiegłym roku w Tolo. Zawsze trzeba sprawdzać dwie opcje.nenek napisał(a):Cena zmienia sie od ilosci klikniec im czesciej ogladamy tym cena nam rosnie. .....Na booking daja ogłoszenia osoby prywatne to doliczaja sobie koszt obslugi serwisu czesto około 5 euro za dobe a natomiast jezeli serwis wynajmuje od wlascicieli ryczaltem ceny moge byc i sa bardzo czesto około 100 procent wyzsze niz bezposrednio.
Habanero napisał(a):empire13 napisał(a):Przynajmniej masz jakiś kontakt.
Szefuncio z mojego app milczy od 2 tygodni.
Będzie trzeba napisać do bookingu. Coś czuję, że w tym roku Vis nie wypali.
Jak tam sytuacja ?
Masz jakieś wieści ?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje