empire13 napisał(a):rekordarek napisał(a):interesuje mnie jak podchodzą do sprawy odwołania rezerwacji inne portale/prywatni właściciele przy bezpośrednim kontakcie. Podejrzewam że w tym wątku takiej pomocy nie otrzymam
Widzę że nie tylko ja mam podobny dylemat a to poważny problem.
Założyłem na ten temat osobny wątek ale został przeniesiony do "Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?".
Forumowicze piszą, że można jechać w ciemno. Mimo że jadę z dzieckiem (12 lat) to chyba zaryzykuję. Byłem w Chorwacji 3x i zawsze widziałem wolne pokoje. W tym roku powinno być łatwiej.
A z powodu Pandemii jest spore ryzyko że pomiędzy ostatnim dniem na bezpłatne odwołanie rezerwacji a wczasami coś się wykrzaczy.
Mariusz_M napisał(a):Bez złośliwości - ale 12 lat to nie dziecko. Obawy mógłbyś mieć jakbyś jechał z max 2-3 letnim dzieckiem - a nie z takim bykiem .
kentucky napisał(a):A może ktoś będzie w stanie odpowiedzieć na moje pytanie. Rezerwacji dokonałam 30.06, wybrana oferta bezzwrotna (kasy jeszcze nie potrącili ). Pobyt w hotelu rozpoczyna się 12.07, dziś zauważyłam że cena w hotelu jest 700 zł mniejsza i jest opcja tylko z bezpłatnym odwołaniem rezerwacji. Próbowałam dopytać kogoś na bookingu na czacie ale w ogóle nikt nie odpisuje. Myślicie, że jest szansa na uzyskanie jakiegoś rabatu? Napisałam przed chwilą bezpośrednio do hotelu, czekam na odpowiedź.
kentucky napisał(a):A może ktoś będzie w stanie odpowiedzieć na moje pytanie. Rezerwacji dokonałam 30.06, wybrana oferta bezzwrotna (kasy jeszcze nie potrącili ). Pobyt w hotelu rozpoczyna się 12.07, dziś zauważyłam że cena w hotelu jest 700 zł mniejsza i jest opcja tylko z bezpłatnym odwołaniem rezerwacji. Próbowałam dopytać kogoś na bookingu na czacie ale w ogóle nikt nie odpisuje. Myślicie, że jest szansa na uzyskanie jakiegoś rabatu? Napisałam przed chwilą bezpośrednio do hotelu, czekam na odpowiedź.
boruurob napisał(a):oprócz bookingu i airbnb jest jeszcze coś godnego polecenia?
boruurob napisał(a):oprócz bookingu i airbnb jest jeszcze coś godnego polecenia?
piekara114 napisał(a):boruurob napisał(a):oprócz bookingu i airbnb jest jeszcze coś godnego polecenia?[/quote
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - fajne bo po chyba 10 noclegach jeden gratis
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - znane wśród podróżników, choć nie korzystałam
piekara114 napisał(a):Mąż dostał ten status po 1 rezerwacji. Rabaty są tylko na wybrane obiekty. Nie raz jyz bo taż, że przed zalogowaniem cena była minimalnie nizsza niż po zalogowaniu, lub zniżka była symboliczna. Warto porównywać ofert między bing a hotels bo te same obiekty są nieraz, i tu i tu, a różnica bywa spora.
I warto szukać w necie kodów promocyjnych. Na ING teraz ciężko coś trafić (a był rok że kilka razy korzystałam że zwrotów). Na expedi często jest 10 czy nawet 25%.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje