hotels.comKarKoz napisał(a):Macie jakąś alternatywę dla Booking.com? Nie koniecznie w temacie Chorwacji. Co sobie zarezerwuję to mi odwołują bo gospodarz się pomylił i podwaja cenę...
W zależności co masz w warunkach najmu. Może być zapis: płatność na miejscu wyłącznie w lokalnej walucie.rufus295 napisał(a):Powiedzcie mi taka rzecz. Zamawiam nocleg w Bośni. Cena jest podana w euro. Czy wynajmujący powinien mi wydać w euro czy w lokalnej walucie?
KarKoz napisał(a):Macie jakąś alternatywę dla Booking.com? Nie koniecznie w temacie Chorwacji. Co sobie zarezerwuję to mi odwołują bo gospodarz się pomylił i podwaja cenę...
zimarek napisał(a):Nie rozumiem, zapłaciłeś całą kwotę za pobyt i właściciel zmienił cenę tuz przed wyjazdem?
KarKoz napisał(a):Macie jakąś alternatywę dla Booking.com? Nie koniecznie w temacie Chorwacji. Co sobie zarezerwuję to mi odwołują bo gospodarz się pomylił i podwaja cenę...
rufus295 napisał(a):Powiedzcie mi taka rzecz. Zamawiam nocleg w Bośni. Cena jest podana w euro. Czy wynajmujący powinien mi wydać w euro czy w lokalnej walucie?
ApropoDefacto napisał(a):Mnie w dniu wyjazdu odwołali rezerwację zapewniali, że mimo wszystko mamy jechać bo na 100% nam coś znajdą. Tak się dogadywali, że po przyjeździe do Makarskiej byliśmy w.....sami wiecie gdzie wystawili nas, nic nam nie ogarnęli dopiero sami sobie załatwiliśmy u gościa co stał przy drodze ap. I tylko dlatego, że uruchomiliśmy przelew z Polski bo B. oddał nam pieniądze dopiero po 4 dniach roboczych (łaskawcy) Pamiętam jak opisywałem "na żywo" tą akcję i wielu mi zarzucało, że ściemniam Mimo wszystko uważajcie bo takie sytuacje się zdarzają
Dodam, że jechaliśmy pierwszy raz i widmo wracania do domu tego samego dnia zajrzało nam w oczy. Wtedy nie było nam do śmiechu ale dzisiaj już wiem, że nie ma co panikować. Dla mnie osobiście booking już nie istnieje (chyba, że miałbym spać pod mostem). Pierwsza rezerwacja i taka wtopa. Wiem, że to pewnie sytuacja losowa ale mega niesmak pozostał
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje