Snajperov napisał(a):Odwolanie rezerwacji na mniej niz 20-30 dni przed terminem kosztuje pieniadze, wiec nie jest do konca tak swobodnie jak mowicie i nie sa tacy stratni.
Snajperov napisał(a):Odwolanie rezerwacji na mniej niz 20-30 dni przed terminem kosztuje pieniadze, wiec nie jest do konca tak swobodnie jak mowicie i nie sa tacy stratni.
marze_na napisał(a):Snajperov napisał(a):Odwolanie rezerwacji na mniej niz 20-30 dni przed terminem kosztuje pieniadze, wiec nie jest do konca tak swobodnie jak mowicie i nie sa tacy stratni.
Kosztuje albo i nie kosztuje. Wszystko zależy od oferty wynajmującego .
Np. od 28 kwietnia mam rezerwację w Monopolii, którą bezpłatnie mogę odwołać do 21 kwietnia.
viltob08 napisał(a):marze_na napisał(a):Snajperov napisał(a):Odwolanie rezerwacji na mniej niz 20-30 dni przed terminem kosztuje pieniadze, wiec nie jest do konca tak swobodnie jak mowicie i nie sa tacy stratni.
Kosztuje albo i nie kosztuje. Wszystko zależy od oferty wynajmującego .
Np. od 28 kwietnia mam rezerwację w Monopolii, którą bezpłatnie mogę odwołać do 21 kwietnia.
Zgadzam się, korzystamy zawsze z opcji :"bezpłatne odwołanie rezerwacji". Różnie to wygląda w różnych obiektach, czasami jest to tydzień, czasami 3 dni a czasami w ogóle nie ma limitu
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje