Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rezerwacja pola namiotowego

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kuba23-94
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuba23-94 » 28.02.2007 10:27

Czy ktoś dokonywał rezerwacji pola namiotowego w Primosten - camp adriatic ? jeżeli tak to w jaki sposób?
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 28.02.2007 11:36

Na swojej stronie internetowej udostępniają formularz rezerwacji.
kuba23-94
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuba23-94 » 28.02.2007 11:42

Mimo iż dokonywałem rezerwacji na przedmiotowym formularzu nie otrzymuję odpowiedzi. Dlatego nie wiem czy ja mam tylko taki problem?
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 28.02.2007 13:22

Kamp działa dopiero od 01.05, więc może nikt tam teraz nie pracuje po prostu.
Może spróbuj zadzwonić (prawie wszyscy z recepcji znają angielski), albo poczekaj do końca kwietnia, to już na pewno ktoś tam będzie...

PozdraV
J.

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone