Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rezerwacja kwater-zaliczki

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 24.02.2007 16:52

Viech
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Viech » 25.02.2007 18:48

Witam. Ja zaliczki za rezerwcję wpłacam zawsze przez Western Union. Przechodzą jeszcze tego samego dnia. Tak zrobiłem też w tym roku. Podpowiadam, że na Chorwację mają w tym roku promocję.
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 25.02.2007 18:53

Viech napisał(a):Witam. Ja zaliczki za rezerwcję wpłacam zawsze przez Western Union. Przechodzą jeszcze tego samego dnia. Tak zrobiłem też w tym roku. Podpowiadam, że na Chorwację mają w tym roku promocję.

Wszystko super ,ale napisz ile posyłałeś oraz ile Western skasował prowizji bo to też ważne :wink:
Hunter
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hunter » 25.03.2007 22:46

Witam! Potwierdzam. Najlepiej przez WESTERN UNION. Pierwszy raz płaciłem przelewem z Dominet Banku do Splitska Banka. Koszt przelania 100 Euro w przeliczeniu wyniósł 43 Euro. PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Western Union skasował w tym roku dwadzieściapare złotych. Dokładnie nie pamiętam bo takich drobnych kwot się nie pamięta. Za to te 43 Euro bedę pamiętał długo.
Trochę odbiorca był zaskoczony, że nie otrzyma pieniędzy na konto bankowe, ale wszystko przebiegło pomyślnie. Teoretycznie pieniądze są do odbioru po 10 minutach po nadaniu. Wykaz agencji Western Union na stronach. http://www.westernunion.com./info/selectCountry.asp
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 26.03.2007 11:50

krzysiek M. napisał(a):Cześć!
W Multibanku za przelew biorą 30 zł. Idzie 3 dni. Można przeżyć taki koszt.
W ING biora 42 zeta ,to już troszkę za dużo.

Po miesiącu kasują jeszcze 11 zeta za koszty odbiorcy :wink:
correos
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) correos » 11.04.2007 12:31

BZ WBK
zaliczka 145 EURO
wpłata w oddziale 153 EURO

roznica 8 Euro pokrywa wszystkie koszty i odbiora otrzymuje na "reke" 145 EURO

Licza po dosc wysokim kursie 3,93 na dzien 11.04.2007
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 11.04.2007 15:27

:) pomyłka
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Rezerwacja kwater-zaliczki - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone