Allice napisał(a):Witam szanownych forumowiczów! Chcielibyśmy wybrać się w 4-5 osób na półwysep Pelješac. Interesują nas mieściny takie jak Borak,Podubuče,Žuljana. Wyjazd planujemy w 2018r. Szukamy fajnych kwater ale bez pośredników. Jeżeli ktoś chciałby podzielić się miejscówką wartą polecenia bylibyśmy wdzięczni.Nie jest to nasz pierwszy wyjazd do CRO ale szukanie kwater w tej części Chorwacji jest wyjątkowo trudne.
Allice napisał(a):Witam szanownych forumowiczów! Chcielibyśmy wybrać się w 4-5 osób na półwysep Pelješac. Interesują nas mieściny takie jak Borak,Podubuče,Žuljana. Wyjazd planujemy w 2018r.
Janusz Bajcer napisał(a):Allice napisał(a):Witam szanownych forumowiczów! Chcielibyśmy wybrać się w 4-5 osób na półwysep Pelješac. Interesują nas mieściny takie jak Borak,Podubuče,Žuljana. Wyjazd planujemy w 2018r.
Już szukacie na 2018 rok
Mikromir napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Allice napisał(a):Witam szanownych forumowiczów! Chcielibyśmy wybrać się w 4-5 osób na półwysep Pelješac. Interesują nas mieściny takie jak Borak,Podubuče,Žuljana. Wyjazd planujemy w 2018r.
Już szukacie na 2018 rok
W sam raz - zdążą przeczytać cały wątek miłośników Pelješca.
anka581 napisał(a):A ja jestem Crazy...., chyba. Zrobiłam rezerwacje w Breli na lipiec 2018 i teraz tak myślę ,że chyba coś mi za tanio - 40euro za dzień /14 dni. Nawet już pisałam ,że chcę parking ,który jest dodatkowo płatny 4 e/dzień i odpisano mi ,że ok. Jak myślicie , realna ta cena?
anka581 napisał(a):A ja jestem Crazy...., chyba. Zrobiłam rezerwacje w Breli na lipiec 2018
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje