roberto1301 napisał(a):Witam, poszukuję noclegu do 14-stu osób w w sierpiniu 2018. Dom lub 3 apartamenty obok siebie. Do tej pory przejrzałem ogrom ofert i wszystko na pośrednikach było a opinie na necie tych firm nie wieksze niż 2/10. Dlatego proszę o pomoc tutejszych Forumowiczów którzy już mają jakieś namiary ze swoich pobytów z poprzednich lat. Mój mail to robert_k1983@o2.pl jeśli ktoś będzie w stanie pomóc to bardzo będę wdzięczny.
roberto1301 napisał(a):Witam, poszukuję noclegu do 14-stu osób w w sierpiniu 2018. Dom lub 3 apartamenty obok siebie. Do tej pory przejrzałem ogrom ofert i wszystko na pośrednikach było a opinie na necie tych firm nie wieksze niż 2/10. Dlatego proszę o pomoc tutejszych Forumowiczów którzy już mają jakieś namiary ze swoich pobytów z poprzednich lat. Mój mail to robert_k1983@o2.pl jeśli ktoś będzie w stanie pomóc to bardzo będę wdzięczny.
ogi napisał(a):Cromaniacy znalazłem calkiem ok apartament w okolicy Fazany.
Mam jednak pewne wątpliwości co do wplaty zaliczki. Zaliczka ma być przelana na konto bankowe w Niemczech.
Do tej pory zawsze wysłałem kasę do Chorwacji.
Proste pytanie, czy to bezpieczne, czy na pewno będę miał gdzie mieszkać?
88sabina napisał(a):Szukamy czegoś dla 3 osób - 2 dorosłych i 4-letnie dziecko. Ogólnie celujemy w Istrię - w 70% Fazana,
DamianM napisał(a):ogi napisał(a):Cromaniacy znalazłem calkiem ok apartament w okolicy Fazany.
Mam jednak pewne wątpliwości co do wplaty zaliczki. Zaliczka ma być przelana na konto bankowe w Niemczech.
Do tej pory zawsze wysłałem kasę do Chorwacji.
Proste pytanie, czy to bezpieczne, czy na pewno będę miał gdzie mieszkać?
Witam,
Dużo Chorwatów mieszka w Niemczech i tam mają swoje konta.
Też tak miałem w tym roku.
pozd.
monia1907 napisał(a):Ja natomiast mogę polecić kwaterę dla 4 osób w Zuljanie (Peljesac) 2 linia zabudowy od morza, minuta do plaży, miasteczko urokliwe, byliśmy 2 tygodnie w pierwszej połowie sierpnia
Także jak coś priv
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje