Witam polecicie w primosten jakiś apartament dla większej rodzinki ? Tj 4 dorosłe osoby i 3 dzieci w tym jedno niespełna 2 letnie - dla niej możemy zabrać łóżeczko turystyczne z góry dziękuje za
Pomoc
amatus1 napisał(a):Jeśli szukacie sprawdzonej kwatery w spokojnej okolicy między Omis a Makarską to z czystym sercem mogę polecić kwaterkę w Lokvie Rogoznica. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv...
amatus1 napisał(a):..... z czystym sercem mogę polecić kwaterkę w Lokvie Rogoznica.
monia1907 napisał(a):Ja natomiast mogę polecić kwaterę dla 4 osób w Zuljanie (Peljesac)
sdolas napisał(a):Jeśli ktoś szuka małej, spokojnej mieściny, na riwierze Makarskiej lub w okolicach Szybenika, z apratmanem w pierwszej linii, plażą przyjazną dla rodzin z dziećmi, to zerknijcie do mojej relacji
piekara114 napisał(a):Zachęcam do umieszczania namiarów i informacji w Banku Kwater - wtedy wiele osób może skorzystać, informacje są pod ręką, no i nie trzeba się przez wątki przekopywać i co roku dublować pytań i odpowiedzi/poleceń.
I to jest przykre...Ty się starasz, a poszukujący ani słowa... Dlatego BK jest dla mnie wygodny. Zależy Ci to wysil się, a jak masz mało info to zawsze jest priv. Kilka osób dzięki BK i mojemu namiarowi skorzystało z miejscówki w Orebić i sobie chwaliło (wcześniej dopytywało na priv), a jedna forumowiczka na podstawie samego wpisu wybrała miejscówkę i była zadowolona...dowiedziałam się o tym czytając jej relację...sdolas napisał(a):Jedno jest niemal pewne, nieliczni podziękują ...
poludnica napisał(a):amatus1 napisał(a):Jeśli szukacie sprawdzonej kwatery w spokojnej okolicy między Omis a Makarską to z czystym sercem mogę polecić kwaterkę w Lokvie Rogoznica. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv...
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje