kicha9 napisał(a):Cześć,
Poprzednie wakacje spędziłem w Apartment Dora w Podstarnie - bezpośrednio przy plaży, a śmiało można powiedzieć, że na plaży. Szukam coś podobnego na najbliższe wakacje. Bez konkretnego miejsca (rejonu) w Chorwacji, w terminie 29.07 - 09.08, dla "zestawu" 2+2. Może ktoś z Was ma coś ciekawego...
Michał adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
anka581 napisał(a):kicha9 napisał(a):Cześć,
Poprzednie wakacje spędziłem w Apartment Dora w Podstarnie - bezpośrednio przy plaży, a śmiało można powiedzieć, że na plaży. Szukam coś podobnego na najbliższe wakacje. Bez konkretnego miejsca (rejonu) w Chorwacji, w terminie 29.07 - 09.08, dla "zestawu" 2+2. Może ktoś z Was ma coś ciekawego...
Michał adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Można prosić namiary ?
justyska.k1 napisał(a):szukam apartamentu w miejscowoci Mastrinka dla 2 dorosłych i 2 dzieci 13 lat i 6 miesiecy
30.07-10.08
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Janusz Bajcer napisał(a):justyska.k1 napisał(a):szukam apartamentu w miejscowoci Mastrinka dla 2 dorosłych i 2 dzieci 13 lat i 6 miesiecy
30.07-10.08
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
deyott napisał(a):Po pierwsze: Witam wszystkich forumowiczów.
Po drugie: W tym roku 1 raz w CRO i kilka tygodni temu trafiłem na cro.pl i od tamtego momentu codziennie tu jestem. Dziś postanowiłem się zarejestrować ponieważ mam małe pytanko:
Kojarzy ktoś apartament Miocic w Rtinie k. Zadaru? Nie wklejam linka bo chyba nie można
Nigdzie nie mogę znaleźć zdjęć z widokiem z tarasu, a jest to dla mnie ważne. Wszelkie opinie mile widziane.
justyska.k1 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):justyska.k1 napisał(a):szukam apartamentu w miejscowoci Mastrinka dla 2 dorosłych i 2 dzieci 13 lat i 6 miesiecy
30.07-10.08
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
wszystkie apartamenty z tej strony zajete. zresztą ceny mają zwalające z nóg. Interesuje mnie kontakt bezpośrednio do Chorwata/Chorwatki.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje