Hej,
To mój pierwszy raz z Chorwacją w roli głównej. Zdecydowałam się na Hvar-Jelsa. Szukam czegoś dla 4 dorosłych osób, macie coś fajnego do polecenia, jakiś apartament, domek? Ewentualnie, gdzie dokonujecie rezerwacji, przez Booking.com?
donius_19 napisał(a):Hej,
To mój pierwszy raz z Chorwacją w roli głównej. Zdecydowałam się na Hvar-Jelsa. Szukam czegoś dla 4 dorosłych osób, macie coś fajnego do polecenia, jakiś apartament, domek? Ewentualnie, gdzie dokonujecie rezerwacji, przez Booking.com?
Bobas4 napisał(a):Witam poszukuję jakiejś fajne miejscówki w Rogoznicy lub Tucepi blisko plaży (łagodne zejście, kamyczki) dla 2 osób dorosłych i 2 dzieci 3 i 7 lat. Cena też ma znaczenie i nie chciał bym wydać więcej jak 60 - 70 euro za 24h. Z góry dziękuje za pomoc
Zago napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Bardzo odległy termin
Wcale nie taki odległy. Miejsca w pierwszej linii brzegowej w dobrej cenie na 2, 3 rodziny ciężko znaleźć. Ja jadę w sierpniu ze znajomymi i już mam zaklepane.
Janusz Bajcer napisał(a):Zago napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Bardzo odległy termin
Wcale nie taki odległy. Miejsca w pierwszej linii brzegowej w dobrej cenie na 2, 3 rodziny ciężko znaleźć. Ja jadę w sierpniu ze znajomymi i już mam zaklepane.
10 luty 2018 - termin na apartamenty w sezonie 2018, to termin nie taki odległy.
Ale 10 lutego 2017 r, rezerwować apartamenty na sezon 2018 lub 10 lutego 2018 r. ma sezon 2019 to jak dla mnie termin odległy
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje