Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rezerwacja apartamentów na rok 2018.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
khml
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) khml » 01.02.2018 21:02

ads82 napisał(a):Po 4 latach przerwy czas na powrót do Chorwacji. I missed you baby ;)

Także szukam kwatery w Dalmacji dla 2 osób dorosłych + 2 dzieci. Wyjazd 30.06-14.07.2018. Możliwie najbliżej do morza.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry dziękuję za ewentualne sugestie!

Sprawdź maila :papa:
anka581
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) anka581 » 02.02.2018 09:35

marstepien napisał(a):Witam

Poszukuje kwater na Ciovo (Mastrinka lub Okrug Gornji) na przełom czerwca i lipca. Proszę o namiary na sprawdzone kwatery.

Poszło na Priv
arkadiusz77
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkadiusz77 » 02.02.2018 11:32

Witam. Poszukuję kwater, apartamentów od 12.08 na ok. 10 dni w okolicy Makarskiej. Dwie rodziny 2+1 (dziecko 7 lat) oraz 2+3(3,7,12 lat). Proszę o jakieś sprawdzone namiary. Z góry dziękuję. Pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.02.2018 11:58

arkadiusz77 napisał(a):Witam. Poszukuję kwater, apartamentów od 12.08 na ok. 10 dni w okolicy Makarskiej. Dwie rodziny 2+1 (dziecko 7 lat) oraz 2+3(3,7,12 lat). Proszę o jakieś sprawdzone namiary. Z góry dziękuję. Pozdrawiam

dalmacja-srodkowa-od-primostenu-do-gradaca-t39894-15.html
rojass
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) rojass » 02.02.2018 14:11

Witajcie :)

Poszukuję noclegu dla 4 osób dorosłych i 2 dzieci (3 i 5 lat ) w okolicach Baśki Vody, Promajny, Breli w terminie od 27.07 - 02.08 ( 5 nocy ).
poproszę o oferty na prv :)
marcopolo7250i
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcopolo7250i » 03.02.2018 14:02

Witam :D

Poszukuję noclegów gdzieś w dalmacji srodkowej ewentualne poludniowej dla 3 osób 2+1 w terminie 30.07-09.08

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
Devih
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Devih » 03.02.2018 15:44

Cześć!

W tym roku planuję pierwszy raz pojechać z rodziną do Chorwacji. Interesuje nas termin koniec sierpnia i początek września. Początkowo myślałem o Korculi, jednak dużo osób odradza wyspy na początek. Co mnie interesuje? Najważniejsze są dla mnie miejsca do spacerów i wypoczynku oraz duża liczba kawiarni, miejsc gdzie można posiedzieć, coś zjeść, wypić - w dobrej cenie ;) Na samej plaży aż tak mocno mi nie zależy - oczywiście nie szukam miejsca w głębi lądu, trochę czasu tam będziemy spędzać, ale głównym celem nie jest wylegiwanie się na słońcu. Interesuje mnie apartament / pokój dla 3 osób albo jakiś domek dla 5 (3+2). Bez dzieci, tylko osoby dorosłe.

Dużo osób poleca Split, Hvar, Istrię - wiem, że pewnie gdziekolwiek nie pojadę, to za pierwszym razem wszędzie się spodoba, ale może doradzicie fajne, spokojne i pełne miejsc do wypoczynku miejsce? Też fajnie gdyby za nocleg dla 3 osób na 7 nocy wyrobić się w okolicach 3000 zł (zawsze można nagiąć budżet, ale miejsca w cenie powiedzmy 5-7 tysięcy już odpadają). Będziemy jechać raczej samochodem z Krakowa.

PS. Myślicie, że rezerwacja miejsca ze śniadaniem wliczonym w cenę jest okey? Dużo ludzi poleca taką opcję i się tak zastanawiam nad tym.
wiolek_lp
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolek_lp » 03.02.2018 19:16

Devih napisał(a):Cześć!

W tym roku planuję pierwszy raz pojechać z rodziną do Chorwacji. Interesuje nas termin koniec sierpnia i początek września. Początkowo myślałem o Korculi, jednak dużo osób odradza wyspy na początek. Co mnie interesuje? Najważniejsze są dla mnie miejsca do spacerów i wypoczynku oraz duża liczba kawiarni, miejsc gdzie można posiedzieć, coś zjeść, wypić - w dobrej cenie ;) Na samej plaży aż tak mocno mi nie zależy - oczywiście nie szukam miejsca w głębi lądu, trochę czasu tam będziemy spędzać, ale głównym celem nie jest wylegiwanie się na słońcu. Interesuje mnie apartament / pokój dla 3 osób albo jakiś domek dla 5 (3+2). Bez dzieci, tylko osoby dorosłe.

Dużo osób poleca Split, Hvar, Istrię - wiem, że pewnie gdziekolwiek nie pojadę, to za pierwszym razem wszędzie się spodoba, ale może doradzicie fajne, spokojne i pełne miejsc do wypoczynku miejsce? Też fajnie gdyby za nocleg dla 3 osób na 7 nocy wyrobić się w okolicach 3000 zł (zawsze można nagiąć budżet, ale miejsca w cenie powiedzmy 5-7 tysięcy już odpadają). Będziemy jechać raczej samochodem z Krakowa.

PS. Myślicie, że rezerwacja miejsca ze śniadaniem wliczonym w cenę jest okey? Dużo ludzi poleca taką opcję i się tak zastanawiam nad tym.

Nie wiem co za ludzie Ci polecają/ odradzają takie dziwne rzeczy ;)
Wyspy są świetne na początek, chyba że chodzi o dozowanie wrażeń, no ale wyspy to wyższa liga :)
Split na pobyt bez sensu, Hvar jest cudowny ( ale to wyspa ) Istria- gdzie ?
Poczytaj troszkę forum i określ chociaż region.
Poza tym duża liczba kwiarni czy spokojna miejscowość ? Bo jedno drugiemu przeczy. Co to są miejsca do wypoczynku ? Spacerować można wszędzie jeśli o taki wypoczynek chodzi :D
artwro
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) artwro » 03.02.2018 19:48

OlaKo napisał(a):Drodzy Forumowicze, my też pierwszy raz wybieramy się do Chorwacji. Czy strona "zakwaterowaniewchorwacji" jest Wam znana? Znalazłam tam fajnie wyglądający apartament (Kristo w Bibinje). Kontakt z właścicielem szybki i konkretny, ale w internecie brak opinii o tym apartamencie.
Ktoś z Was może był tam przez przypadek? :D
Albo przynajmniej mógłby potwierdzić, że ww. strona jest ok/rezerwował coś znalezionego na tej stronie.
Będę wdzięczna za pomoc.
Ola :)

W Bibinje byliśmy kilka razy. Faktycznie tymi torami to pociągi jeżdżą bardzo sporadycznie. Najwyżej dwa razy dziennie widzieliśmy jakiś skład z naszego tarasu. Sama miejscowość na pierwszą wizytę w Chorwacji pasuje jak najbardziej. Dobre miejsce wypadowe do zwiedzania. Pod nosem Zadar ze swoją starówką. Można wybrać się na Pag, do Szybenika, do NP Krka, do Splitu.
Użytkownik usunięty
Pierwszy wyjazd do Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.02.2018 13:40

Witam, w końcu po kilku wyjazdach po Europie południowej, przyszła kolej na Chorwację. Planuję wyjechać w cztery osoby dorosłe i jedno dziecko (9lat), jedziemy samochodem, termin to od 02.07.2018 do około 10-12.07.2018. Czy możecie mi polecić jakieś fajne kwatery w tym kraju, cudów nie oczekuje ma byc po prostu normalnie (łazienka, kuchnia, dwie sypialnie) rozglądam sie w Dalmacji ale nie wykluczam innych rejonów, ważne żeby kwatera była położona blisko plaży i żeby w miejscowości było gdzie zjeśc i wypić. Pozdrawiam
Gonzales
Cromaniak
Re: Pierwszy wyjazd do Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gonzales » 04.02.2018 13:52

Samfisher1974 napisał(a): cudów nie oczekuje ma byc po prostu normalnie (łazienka, kuchnia, dwie sypialnie) rozglądam sie w Dalmacji ale nie wykluczam innych rejonów, ważne żeby kwatera była położona blisko plaży i żeby w miejscowości było gdzie zjeśc i wypić.

To trochę jak szukanie ziarnka piasku na pustyni. Musisz trochę poczytać forum, wybrać jakiś rejon i wtedy na pewno ktoś Ci pomoże.
O apartamenty pytamy w tym wątku: https://www.cro.pl/rezerwacja-apartamentow-na-rok-2018-t53184.html

Pozdrowienia.;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.02.2018 13:56

Własnie, siedze już klka dni na necie i ciężko coś wybrać z dużo ofert . Pomyślałem, że może komus ten wpis wpadnie w oko i cos doraddzi ze swojego doswiadczenia.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 04.02.2018 14:13

Najpierw wybierz interesujący Cię region, potem miejscowość, kwaterę na końcu. Musisz wiedzieć co chcesz zwiedzić w tym kraju, co zobaczyć, co w ogóle robić na wakacjach. Sama Dalmacja to ogromnie długie wybrzeże - zarówno górzyste, jak i bardziej płaskie, plaże od żwiru po beton, miejscowości od starych, kamiennych miasteczek po skupiska nowych apartamentowców. Za mało danych podajesz, żeby Ci sensownie doradzić.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.02.2018 14:24

Ok, jeszcze poszukam
diana_83
Autostopowicz
dom wakacyjny

Nieprzeczytany postnapisał(a) diana_83 » 04.02.2018 17:57

Witam czy koś może mi polecić jakiś dom wakacyjny dla 6 dorosłych osób i 7 dzieci (2x1rok, 1x2lata, 1x4 lata, 2x7 lat, 1x10lat) z basenem blisko morza do 500m. w terminie od 23 do 30 czerwsca 2018r. :D :D :D w cenie do 12.000zł Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje