Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rezerwacja apartamentów na 2022 r.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
przemek_1970
Plażowicz
Rezerwacja apartamentów na 2022 r.

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemek_1970 » 31.08.2021 12:06

Blisko morza dla 3 osob i pies co mozecie polecic pozdrawiam Przemek. :hut: :papa:
Greg3136
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Greg3136 » 31.08.2021 13:12

Polecam miejscowość Pirovac.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
aisa80
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aisa80 » 31.08.2021 14:42

Polecam Villa Kennedy Mimice :)

Podrzucam link :)

kennedymimice.com
Joaszy92
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joaszy92 » 02.09.2021 14:15

Czy ktoś poleci apartament w Primosten, najlepiej 1-2 linia brzegowa i bliżej centrum niż dalej
vaclav
Odkrywca
Poszukiwany apartament na 2 miesiące

Nieprzeczytany postnapisał(a) vaclav » 26.09.2021 18:24

Trochę już szukam, ale mam wrażenie, że poza sezonem na dwa miesiące ceny powinny być nieco atrakcyjniejsze, a nie rodem ze środka sezonu :) Na razie mam jedną bardzo fajną ofertę, ale szukam dalej. Może ktoś zna miejsca, gdzie można zaczepić się na trochę dłużej. Czego poszukujemy? Jakie mamy wymagania?

- dwie osoby od początku kwietnia do końca maja 2022, dokładne daty do ustalenia - ogólnie 1.5 do 2 miesięcy
- potrzebujemy sprawnie działającego wifi ze względu na pracę
- ładny widok na morze, niekoniecznie w pierwszej linii, ale byłoby miło :)
- wyposażona kuchnia
- preferowana lokalizacja: Dalmacja, Peljesac

Będę wdzięczny za wszelkie sprawdzone miejsca, gdzie bez problemu można zatrzymać się na dłużej i uczciwe cenowo :)
Bartek_8610
Globtroter
Jak nie brela to?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartek_8610 » 23.11.2021 23:06

Bardzo bym prosił o polecenie fajnego miejsca na wakacje w 2022r podobnego do breli z długim deptakiem by można było wieczorem pospacerować z dziećmi z wózkiem.dziekuje
agaa16
Autostopowicz
Apartamenty lub willa na 21 osób - czy to w ogóle możliwe?

Nieprzeczytany postnapisał(a) agaa16 » 09.12.2021 20:06

Poszukuję apartamentów lub domu wakacyjnego dla 21 osób (10 dorosłych 11 dzieci), na 7 dni między 30.07 a 14.08. Idealnie by było gdyby było to 5 osobnych lokali (sypialnia + salon z kuchnią, osobne łazienki), blisko lotniska w Splicie lub Zadarze i jeszcze bliżej plaży :)
Czy cokolwiek da się znaleźć?
lukasl15
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasl15 » 10.12.2021 22:58

Mam pytanie odnośnie VillaKeneddy, jak daleko jest do plaży, sklepów i restauracji ?
Bombolero
Odkrywca
Re: Rezerwacja apartamentu na 2021r.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bombolero » 28.12.2021 11:25

Szukam noclegi na 7 nocy od 20.08.2022 dla trzech osób.
Musi być blisko morza i żwirowa plaża, skały odpadają ze względu na dziecko.

Byłem dwa razy w Breli i podobało mi się.
Nosiu
Autostopowicz
Prośba o namiary na sprawdzone apartamenty w Primosten

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nosiu » 02.01.2022 23:56

Może ktoś podać namiary na sprawdzone apartamenty w Primosten? Z góry dzięki.
Email: nosiu@ zamek.net.pl
rafik
Turysta
Noclegi VIS

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafik » 06.01.2022 19:27

Witam was wszystkich,
wiem, że w pierwszej kolejności trzeba przejrzeć forum zanim się zada pytanie i zrobiłem to. Może nie umiem, bo nie znalazłem. Szukam miejsc noclegowych na wyspie VIS dla trzech rodzin łącznie 14 osób przełom lipca i sierpnia. PROSZĘ O POMOC.
jarko1976
Podróżnik
Vidalići, Kustići,Zubovići, Matejna...

Nieprzeczytany postnapisał(a) jarko1976 » 09.01.2022 12:54

Witam, szukam noclegów dla 4 osób w/w miejscowościach w okresie 24.07-03.08.2022r. Wysłałem już ponad 30 zapytań ale tylko na 4 otrzymałem odpowiedzi... Jak juz odpowiedzą a chcę jeszcze coś podpytać to albo odpiszą po dwóch dnaich lub wcale, tak jakby im nie zależało na wynajęciu apartamentu, nie wiem o co w tym wszystkim chodzi... :(
piekara114
Opiekun działu
Re: Vidalići, Kustići,Zubovići, Matejna...

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 09.01.2022 12:56

Oni nie siedzą stałe na necie, więc na odpowiedzi trzeba nie raz kilka dni poczekać. Cierpliwości.
I 30 wysłanych maili to niedużo wg mnie, osobiście wysyłam sporo więcej....
Zygi007
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zygi007 » 14.01.2022 19:07

Witajcie, czy możecie podpowiedzieć jakieś sprawdzone strony z noclegami ze śniadaniem? W tym roku chcielibyśmy mieć śniadanko gotowe o ile się uda:)
robiz
Odkrywca
Re: Vidalići, Kustići,Zubovići, Matejna...

Nieprzeczytany postnapisał(a) robiz » 14.01.2022 20:00

jarko1976 napisał(a):Witam, szukam noclegów dla 4 osób w/w miejscowościach w okresie 24.07-03.08.2022r. Wysłałem już ponad 30 zapytań ale tylko na 4 otrzymałem odpowiedzi... Jak juz odpowiedzą a chcę jeszcze coś podpytać to albo odpiszą po dwóch dnaich lub wcale, tak jakby im nie zależało na wynajęciu apartamentu, nie wiem o co w tym wszystkim chodzi... :(

Może czekają na potwierdzenie zrobionych wcześniej rezerwacji ?

Ja rezerwowałam apartament na wrzesień 2022 w październiku 2021 i właściciel napisał mi że odezwie się w styczniu
i wtedy muszę ostatecznie potwierdzić termin mojej rezerwacji oraz zapłacić zaliczkę.
I faktycznie tak było.
Sporo ludzi rezerwuje wcześniej .
Myślę ,że niektórym w ogóle nie chce się odpisywać , bo mają już dawno wszystko zarezerwowane przez stałych gości.
Fajne i tanie miejscówki rozchodzą się jak ciepłe bułeczki :)

Mimo wszystko życzę powodzenia :papa:
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje