Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rezerwacja apartamentów na 2022 r.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
JarekJaro
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) JarekJaro » 21.04.2022 09:33

Cześć,

czy rezerwacja jakiejś fajnej miejscówki na drugą połowę lipca jeszcze jeszcze możliwa? Szukam fajnego miejsca przy plaży i/lub z basenem, najchętniej Istria, ewentualnie powyżej Splitu. Tydzień od 23 do 30 lipca (+/-1 dzień) dla 5+2, czyli co najmniej trzy sypialnie i dodatkowe miejsce w salonie.

Szukam też czegoś na 17-23 lipca dla 3+1 osób, najchętniej Istria (swoją drogą jaką miejscowość polecacie)?

Macie jakieś doświadczenia z tak późną rezerwacją, ewentualnie miejsca gdzie można szukać (booking i airbnb przeglądam, ale większość zarezerwowana, to co zostało to chyba dla mieszkańców Norwegii lub Szwajcarii, poza zasięgiem finansowym).

Pzdr,
Jarek
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
JarekJaro
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) JarekJaro » 21.04.2022 09:39

mareksrybnik napisał(a):Hej Cromaniacy,
...
Pozdrav

Hej Marek, udało Ci się coś znaleźć?
shoggoth
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) shoggoth » 22.04.2022 00:10

Cześć,
Wspomoże ktoś namiarem na kwatery dla 2 rodzin (2+1 i 2+2) na KRK (Krk) ?
Termin to od 31.07 do max 13.08
bebson
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bebson » 22.04.2022 08:53

Witam jestem tutaj nowy może ktoś mi pomoże szukam sprawdzonego apartamentu w Primosten mail:krzysiek.wodz@op.pl
gakako
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gakako » 22.04.2022 16:55

Mam kilka lat przerwy w podróżach do Cro. Mamy zamiar wybrać się w tym roku w czerwcu. Zwykle jeździliśmy w ciemno i szukaliśmy kwater.
Czy ktoś mógłby mi orientacyjnie podać jakie ceny obowiązywały w ubr? Apartament dla 2 osób. Wiadomo, że nikt nie poda dokładnej ceny ale ubiegłoroczne rzucą pewne światło jak może być w bieżącym roku.
Z góry dziękuję i pozdrawiam :papa:
empire13
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) empire13 » 22.04.2022 17:25

gakako napisał(a):Mam kilka lat przerwy w podróżach do Cro. Mamy zamiar wybrać się w tym roku w czerwcu. Zwykle jeździliśmy w ciemno i szukaliśmy kwater.
Czy ktoś mógłby mi orientacyjnie podać jakie ceny obowiązywały w ubr? Apartament dla 2 osób. Wiadomo, że nikt nie poda dokładnej ceny ale ubiegłoroczne rzucą pewne światło jak może być w bieżącym roku.

Cena zależy od tylu czynników że rozrzut będzie ogromny.
Ja bym założył 50 euro. Tyle mniej więcej płaciłem rok temu i za tyle mam w tym roku).

edit: nie doczytałem, że pytasz o czerwiec. Moje ceny są sierpniowe ;)
Ostatnio edytowano 22.04.2022 17:43 przez empire13, łącznie edytowano 1 raz
robertms
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) robertms » 22.04.2022 17:34

gakako napisał(a):Mam kilka lat przerwy w podróżach do Cro. Mamy zamiar wybrać się w tym roku w czerwcu. Zwykle jeździliśmy w ciemno i szukaliśmy kwater.

do lipca i od wrzesnia - 30E
lipiec-sierpien - 45E

w 2020/21 bylo, odpowiednio: 25E i 40E.
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 22.04.2022 17:36

Tak jak pisze kolega empire13 cena zależy od wielu czynników, ale myślę że w czerwcu coś około 40 eurów też by się znalazło.
SebastianM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SebastianM » 22.04.2022 17:56

dids76 napisał(a):[Tak jak pisze kolega empire13 cena zależy od wielu czynników, ale myślę że w czerwcu coś około 40 eurów też by się znalazło.

Równie dobrze coś za 100 czy 200 w zależności od oczekiwań i zasobności portfela ;) .Jak przeglądałem oferty na riwierze Makarskiej w tym roku, to trzeba mieć naprawdę gruby portfel. Inna sprawa, że już pod koniec ubiegłego roku trudno było znaleźć apartament na ten rok w lokalizacjach, które sobie upatrzyłem: Loviste, Zuljana. Dlatego między innymi podczas tegorocznych wakacji odwiedzę obydwie miejscowości i na miejscu zaklepię coś na przyszły rok :) .
Soter
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Soter » 25.04.2022 10:27

Witajcie,
poszukuje apartamentu w Makarskiej z 2 sypialniami z widokiem na morze w terminie 26 czerwca-3 lipca.

Pozdrawiam
Pawel

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
qra69
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) qra69 » 26.04.2022 09:10

SebastianM napisał(a):
dids76 napisał(a):[Tak jak pisze kolega empire13 cena zależy od wielu czynników, ale myślę że w czerwcu coś około 40 eurów też by się znalazło.

Równie dobrze coś za 100 czy 200 w zależności od oczekiwań i zasobności portfela ;) .Jak przeglądałem oferty na riwierze Makarskiej w tym roku, to trzeba mieć naprawdę gruby portfel. Inna sprawa, że już pod koniec ubiegłego roku trudno było znaleźć apartament na ten rok w lokalizacjach, które sobie upatrzyłem: Loviste, Zuljana. Dlatego między innymi podczas tegorocznych wakacji odwiedzę obydwie miejscowości i na miejscu zaklepię coś na przyszły rok :) .

Pod koniec czerwca płacę 60 eurasów (Trpanj), za 50 też się znajdzie całkiem przyjemną kwaterę;) oczywiście za 100 i więcej także
Hary84
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hary84 » 26.04.2022 15:38

Cześć
Potrzebne zakwaterowanie dla 7 dorosłych i dziecka 11 lat w terminie 8-22.07 , blisko plaży, minimum 3 sypialnie ewentualnie osobne apartament
email : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
antalya
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) antalya » 27.04.2022 11:08

Witam,
mam do odstąpienia pobyt w Breli przy plaży Stomarica w dniach 24-29 czerwca 2022. Super apartament dla 4 osób z widokiem na morze. Kwota za dobę to 110 E ( mam już wpłacone 200E zaliczki). Na wszelkie pytania odpowiem indywidualnie, pozdrawiam!
toniq
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) toniq » 28.04.2022 11:36

Witam całą społeczność,
Poszukuję apartamentu dla rodziny (2 osoby dorosłe i 4 dzieci - przedział wiekowy 5-13 lat) na koniec sierpnia i pierwsze 2 tygodnie lipca (termin dość elastyczny, ale chcielibyśmy wyjechać 26 czerwca). Będzie to pierwszy wyjazd do Chorwacji, szukamy czegoś co będzie odpowiednie przede wszystkim dla dzieciaków. Ktoś coś poleci?
strzelbarx7
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) strzelbarx7 » 01.05.2022 17:02

Witam
Poszukuje apartamentu minimum dwie sypialnie plus salon z opcja spania. Najlepiej okolice Puli w pierwszej lini brzegowej z balkonem z widokiem na morze. Okres od 13 czerwca do 28 czerwca. Jeżeli coś fajnego w dalej to też chętnie biorę.
Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje