Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rewa - Gdynia w moim obiektywie

W Polsce znajduje się największy ceglany zamek świata - pokrzyżacki zamek w Malborku. Radom ma znacznie większą powierzchnię niż stolica Francji – Paryż. Pierwszą polską książkę kucharską, która zachowała się do dnia dzisiejszego wydano w 1698 roku. Polska posiada drugi najstarszy uniwersytet w Europie - Uniwersytet Jagielloński został założony przez króla Kazimierza Wielkiego w 1364 roku. Polska konstytucja była pierwszą w Europie i drugą na świecie - powstała zaraz po konstytucji Stanów Zjednoczonych.
Piast
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piast » 09.10.2013 15:58

Witam ,nie zawsze jest czas na długi wyjazd do Chorwacji .
Mając do dyspozycji 3 dni wolne postanowiłem wybrać się nad nasze morze, a dokładniej Rewa-Gdynia.
W tle moja muzyka.

KarKoz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KarKoz » 09.10.2013 16:03

Bardzo fajny materiał, gratuluje.
Piast
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piast » 09.10.2013 16:18

Dzięki
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 09.10.2013 17:13

Super :D
Poświęciłeś dużo czasu :wink: :papa:
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 09.10.2013 17:52

Parę takich subiektywnych uwag.

Fajna jest taka kombinacja filmu i nieruchomych obrazów. Mam już od roku w planie :wink: taką prezentację, ale tylko ze zdjęć - wydaje mi się to bardziej konsekwentne w formie.
U Ciebie bardzo podoba mi się muzyka. Film jest (jak na mój gust) zbyt statyczny. Gdybyś go trochę zdynamizował stosownym montażem, byłoby chyba lepiej, uniknąłbyś paru dłużyzn i wcale nie musiałoby to się kłócić ze spokojnym rytmem muzyki.
Przebitki na klawiaturę - jedna na początku - następne wydają mi się zbędne.
Nie dało się osiągnąć lepszej jakości technicznej?

Wiem, że niełatwo taki filmik zrobić. Potrzeba też czasu - pewnie dlatego przymierzam się od roku i trudno powiedzieć ile to jeszcze potrwa. Pozdrawiam. :)
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 09.10.2013 17:59

Cześć Piast.
Trójmiasto i polskie morze to moje ulubione miejsce od zawsze. Lubię także relaksować się przy muzyce chillout.
Oglądając Twoje dzieło można poczuć się jak w chill out room'ie. Gratuluję :wink:
Piast
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piast » 10.10.2013 09:37

Dziękuję wszystkim
"Jan_s1" napisałeś o jakości technicznej ,przełączyłeś na HD ? Na pewno youtube kompresuje obraz , na moim kompie jakość jest ok.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 10.10.2013 09:52

Chodzi na 1080p :wink:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 10.10.2013 10:25

Muzyka jak dla mnie klimatem przywodzi na myśl jaskinię (skażenie po-Andreasowskie?) lub u-boota ;-)

Nie zmienia to faktu, że miałam miły przerywnik pomiędzy kolejnymi dokumentami.
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 10.10.2013 10:47

Rewelacja, więcej takich projektów
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 10.10.2013 11:31

Piast napisał(a):"Jan_s1" napisałeś o jakości technicznej ,przełączyłeś na HD ?

Muszę się przyznać, że nie bardzo wiem jak to się robi. :)
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 10.10.2013 11:38

jan_s1 napisał(a):
Piast napisał(a):"Jan_s1" napisałeś o jakości technicznej ,przełączyłeś na HD ?

Muszę się przyznać, że nie bardzo wiem jak to się robi. :)

Jak włączysz film, to w oknie masz z prawej strony ikonkę "ustawienia" (kółko zębate).
Klikasz na nią i masz możliwość wyboru rozmiaru okna i jakości odtwarzania. :wink:
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 10.10.2013 19:00

walp, dzięki. Nie jest tajemnicą, że ze mnie taka komputerowa "blondynka".
Piast
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piast » 11.10.2013 09:14

No niestety youtube pogarsza jakość
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 11.10.2013 09:54

Zawsze można sobie podkręcić.
Piast, jak masz coś jeszcze, to wrzuć. I like it. :wink:
Następna strona

Powrót do Polska

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies