MaReEK napisał(a):Ile czasu czekaliście na kartę? Zamówiłem 2 maja i nadal nie ma...
Karta przyszła 14 maja czyli po 12 dniach. Zadeklarowany termin dostawy przez Rovolut to 9 maja...
HUNCO napisał(a): Na wszelki wypadek aktywuję sobie opcję wielowalutową w mBank
wikol napisał(a):2 grosze różnicy czyli różnica nieodczuwalna. Na bramkach za 199HRK różnica 3zł w kursie.
Warto się w to bawić ? Na całych wakacjach może 150zł zaoszczędzimy.
czyrek napisał(a):ja sprawdziłem mBank na majówce w tym roku, Chorwacja i kraje tranzytowe, działa tak jak piszą i jest super, jedyna wada - przez aplikacje można kupić tylko trzy waluty, reszta przez logowanie w przeglądarce, poza tym super polecam.
toomas napisał(a):czyrek napisał(a):ja sprawdziłem mBank na majówce w tym roku, Chorwacja i kraje tranzytowe, działa tak jak piszą i jest super, jedyna wada - przez aplikacje można kupić tylko trzy waluty, reszta przez logowanie w przeglądarce, poza tym super polecam.
Rozumiem, że przy płatności nie ma prowizji..a jak przy wyciąganiu z bankomatu?
Piegus napisał(a):W aplikacji mam informację że mogę dokonać zmiany pinu w dowolnym bankomacie.
Marcinusik napisał(a):(...)
Jeśli mam być szczery to nie znalazłem żadnego negatywu.
qra69 napisał(a):czy wystarczy konto w złotówkach na revolucie czy lepiej założyć jeszcze jedno w kunach i sobie przewalutować ze złotówek? czy po prostu ze złotówkowego będzie samo przewalutowało przy płatnościach i wyciąganiu z bankomatów w Cro?
Raphael napisał(a):Marcinusik napisał(a):(...)
Jeśli mam być szczery to nie znalazłem żadnego negatywu.
Raphael napisał(a):Czytałem i przytakiwałem, ale w przypadku tego fragmentu uśmiechnąłem się życzliwie i nie mogę przytaknąć. Zgłębiałeś temat i na pewno wiesz, że negatywy są... trzeba tylko używać z głową.
- limit 800 zł/msc i to nie kalendarzowy
- prowizje weekendowe i dla małochodliwych walut (np UAH)