erci napisał(a):Nurtuje mnie pytanie...
Czy limit 200€ wypłat z bankomatów zeruje się 1 każdego miesiąca czy w dniu otwarcia konta? Gdzieś tutaj czytałem, że startuje od zera w dniu otwarcia a na www revoluta jest bardzo ogólnie napisane że istnieje limit 200€ na miesiąc. Jak to faktycznie wygląda?
Rozumiem że na płatności w sklepach czy innych lokalach nie ma limitu?
erci napisał(a):Nurtuje mnie pytanie...
Czy limit 200€ wypłat z bankomatów zeruje się 1 każdego miesiąca czy w dniu otwarcia konta? Gdzieś tutaj czytałem, że startuje od zera w dniu otwarcia a na www revoluta jest bardzo ogólnie napisane że istnieje limit 200€ na miesiąc. Jak to faktycznie wygląda?
toomas napisał(a):toomas napisał(a):Blatko dam znać jak się coś zmieni.
No i faktycznie się zmienilo. Bank doliczyć jeszcze troszkę i kurs wyszedł 0.62zl.
kaeres napisał(a):erci napisał(a):Nurtuje mnie pytanie...
Mnie odpowiedziano na infolinii, że odnawia się z datą wydania karty.
Marcinusik napisał(a):Świetna sprawa Trzeci dzień w Pakostane i w portfelu mam tylko Revolut. Nic więcej.
Tam gdzie sie da kartą. Bankomaty co krok więc na lody się wyciąga kuny i nie muszę nosić ze sobą nic więcej
Kurs około 0,578
yvoncia napisał(a):Mam pytanie odnośnie wypłat z bankomatów czy limit miesięczny 200 EUR dotyczy wszystkich walut? czyli jeśli będę wypłacać kuny to max równowartość 200 EUR?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne