CzechuXX napisał(a):Mam wrażenie, że ktoś tu jest na etacie w Revolut.
kminek napisał(a):Ja korzystam teraz w trakcie pobytu. I powiem tak: rewela. Wszystko szybko bez prowizji bez spredow jasno i przejrzyście. Na takim 2 tyg wyjeździe revolut idealnie się sprawdza.
Marcinusik napisał(a):CzechuXX napisał(a):Mam wrażenie, że ktoś tu jest na etacie w Revolut.
Ja na przykład jestem viceprezesem i mam większościowy pakiet akcji stąd od początku tematu jestem taki aktywny aby namówić Was do tego niecnego procederu
Interseal. napisał(a):Trochę trwa u mnie ta weryfikacja. Po dwóch dniach odezwał się na czacie konsultant i poprosił o przesłanie wyraźniejszych zdjęć dokumentów (choć ich program przy rejestracji nie miał uwag)
Teraz od kilkunastu godzin znowu cisza.
Rozumiem, że klienci „premium” i Ci z prawdziwymi problemami mają pierwszeństwo...?
Nie napinam się, gdyż na razie traktuję Revolut bardziej jako eksperyment. Do najbliższego wyjazdu sporo czasu.
Interseal. napisał(a):Trochę trwa u mnie ta weryfikacja. Po dwóch dniach odezwał się na czacie konsultant i poprosił o przesłanie wyraźniejszych zdjęć dokumentów (choć ich program przy rejestracji nie miał uwag)
Teraz od kilkunastu godzin znowu cisza.
Rozumiem, że klienci „premium” i Ci z prawdziwymi problemami mają pierwszeństwo...?
Nie napinam się, gdyż na razie traktuję Revolut bardziej jako eksperyment. Do najbliższego wyjazdu sporo czasu.
dareksi napisał(a):Płaciłem na bramkach z obsługą w Chorwacji kartą REVOLUT i nie było żadnych problemów, podobnie jak przy innych płatnościach tą kartą. Wczoraj przy powrocie na bramkach bezobsługowych na Lučko karta została w szybkim tempie, kilkanaście razy wciągnięta do czytnika i wysunięta. Akurat w chwili mojego podjazdu ktoś z obsługi coś "grzebał" w słupku z czytnikiem ale nie wiem czy to było przyczyną. Zmieniłem kartę na Maestro z Pekao SA i płatność została zrealizowana. Uprzedzam pytania, powodem nie było nieprawidłowe włożenie karty czy brak środków, pracownik obsługi wziął kartę i wkładał ją z takim samym skutkiem, na wszelkie możliwe sposoby. Za chwilę w Goričan na bramkach z obsługą płatność bezproblemowa.
Marcinusik napisał(a):Tak myślałem jak wcześniej pisałeś, że czekasz na weryfikację, że to kwestia niewyraźnych zdjęć. Telefony mają słabe aparaciki i trzeba robić zdjęcia w dobrym świetle.
Pik71 napisał(a):Pisałem parę stron wcześniej że bramki bezobsługowe szczytują pasek magnetyczny na karecie które pewnie w aplikacji miałeś wyłączony.
Fancik napisał(a): Mimo zadowolenia niepodobna mi się bardzo słabo zorganizowana praca biura obsługi jeśli można to tak nazwać. teraz w wakacje trzeba się uzbroić w cierpliwość czego serdecznie życzę.
dareksi napisał(a):Płaciłem na bramkach z obsługą w Chorwacji kartą REVOLUT i nie było żadnych problemów, podobnie jak przy innych płatnościach tą kartą. Wczoraj przy powrocie na bramkach bezobsługowych na Lučko karta została w szybkim tempie, kilkanaście razy wciągnięta do czytnika i wysunięta. Akurat w chwili mojego podjazdu ktoś z obsługi coś "grzebał" w słupku z czytnikiem ale nie wiem czy to było przyczyną. Zmieniłem kartę na Maestro z Pekao SA i płatność została zrealizowana. Uprzedzam pytania, powodem nie było nieprawidłowe włożenie karty czy brak środków, pracownik obsługi wziął kartę i wkładał ją z takim samym skutkiem, na wszelkie możliwe sposoby. Za chwilę w Goričan na bramkach z obsługą płatność bezproblemowa.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne