Dzisiaj karta do mnie dotarła
Wysłana była z Niemiec
KrzysTurbo napisał(a):Dzisiaj karta do mnie dotarła
Wysłana była z Niemiec
KrzysTurbo napisał(a):Dzisiaj karta do mnie dotarła
Wysłana była z Niemiec
Janusz Bajcer napisał(a):KrzysTurbo napisał(a):Dzisiaj karta do mnie dotarła
Wysłana była z Niemiec
Chyba nie dziwne, bo jeśli pamiętam treść Twoich postów - mieszkasz w Niemczech od dziecka (ok.30 lat)
Marcinusik napisał(a):KrzysTurbo napisał(a):Dzisiaj karta do mnie dotarła
Wysłana była z Niemiec
Ale Ty chyba już po wyjeździe :/ Pisałeś, że 04.08 wyjeżdżasz chyba.
KrzysTurbo napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):KrzysTurbo napisał(a):Dzisiaj karta do mnie dotarła
Wysłana była z Niemiec
Chyba nie dziwne, bo jeśli pamiętam treść Twoich postów - mieszkasz w Niemczech od dziecka (ok.30 lat)
Nie twierdzę że coś tym dziwnego.Myslalem tylko że wszystkie wysyłane są z PL.
KrzysTurbo napisał(a):Marcinusik napisał(a):KrzysTurbo napisał(a):Dzisiaj karta do mnie dotarła
Wysłana była z Niemiec
Tak. Tym razem zamówiłem jednak na adres w Cro.
Janusz Bajcer napisał(a):KrzysTurbo napisał(a):Marcinusik napisał(a):KrzysTurbo napisał(a):Dzisiaj karta do mnie dotarła
Wysłana była z Niemiec
Tak. Tym razem zamówiłem jednak na adres w Cro.
Teraz to już całkiem dziwne ....
Po lekturze kilku wcześniejszych postów.
KrzysTurbo napisał(a):30.07 zamówiłem pierwszy raz karte....A o to ich dzisiejsza odpowiedź na massenger:
I can see you have already been in touch with our support team member. Unfortunately, we cannot do anything more here. Apologies for the delay in sending cards out. We have been notified by our delivery partner that the cards will reach you but later than supposed.
Wedlug mnie Revolut kompletnie zawiódł.Dla mnie Revolut jest nie godny zaufania.
KrzysTurbo napisał(a):3 razy przewoźnik już zawiódł?? Śmieszne według mnie.
Tym razem Revolut nawet zalecił żebym zamówił standardową kartę Visa.To wtedy na 100% przyjdzie....Tak że coś u nich nie hula,a nie u przewoźnika.
Burdel jakich malo.Kazdy "Agent" na czacie twierdzi cos innego.
Z jakiej rzeczywistosci ty się urwales że ich tak bronisz??
KrzysTurbo napisał(a):Dokladnie to zrobiłem. Wycofalem się z Premium i przelalem całą kasę z Revoluta z powrotem na konto.
Pozdrawiam
KrzysTurbo napisał(a):Nic w tym dziwnego nie widzę. Oprócz twoich komentarzy.
Wypowiedzialem Premium,pieniądze z karty wycofalem i nie będę z niej korzystał.Nawet się z tym już nie liczyłem że tym razem przyjdzie.
Janusz Bajcer napisał(a):KrzysTurbo napisał(a):Nic w tym dziwnego nie widzę. Oprócz twoich komentarzy.
Wypowiedzialem Premium,pieniądze z karty wycofalem i nie będę z niej korzystał.Nawet się z tym już nie liczyłem że tym razem przyjdzie.
Skoro nie będziesz korzystał - wszystko jasne.
adamoz napisał(a):Jeszcze jedno zagrożenie związane z korzystaniem z karty revolut.[...]
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne