gospis1 napisał(a):Mi właśnie w mBanku zdjęło 1zł za doładowanie 20zł na karte Revoult. Czy nie powinno być bez prowizji?
wikol napisał(a):Nie ufam instytucjom finansowym które są poza kontrolą naszego KNF. Chyba lepiej założyć sobie konto w Pekao SA.
Na wypadek jakieś awarii Revoluta jesteśmy w czarnej zupie.
rybnic napisał(a):Witam, czy ktoś miał podobny przypadek:
21.07 Jadąc do Chorwacji autostradą bramki Zagrzeb Lucko - Benkovac płacąc kartą ( oczywiście Revolut)
na bramkach zostaje ściągnięte 148kn
po trzech dniach dostaję wiadomość że w/w kwota została zwrócona na konto.
Pozdrawiam.
gospis1 napisał(a):Mi właśnie w mBanku zdjęło 1zł za doładowanie 20zł na karte Revoult. Czy nie powinno być bez prowizji?
wikol napisał(a):OK. Narazie to w miarę świeży produkt. Zobaczymy w najbliższym czasie jak to będzie się rozwijać....
kminek napisał(a):Krótko ode mnie : Kupiłem winiety online korzystając z revolut. Bajka. Nigdy więcej pzmot zboje
Nie dość że szybko bez problemu to jeszcze kurs mjodzio. Oszczędzam już ca 70-80 pln.
Polecam.
kminek napisał(a):Jesli ktos ma świadomość możliwości tego systemu i akceptuje też to że Revolut jest zarejestrowany na Cyprze, pobiera duzo twoich danych osobowych (i pewnie sprzedaje je dalej w świat) - to moim zdaniem warto korzystać.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne