@SingSing74 link Ci podali
Nie musisz wpłacać tam żadnych kwot. Nawet te 20zł które doładowujesz przy aktywacji konta nie musisz wykorzystać. Możesz sobie je od razu zwrócić na swoje konto
Koszt wyrobienia karty fizycznej Visa to 9zł ale można skorzystać z linku dla czytelników portalu roadtripbus
http://roadtripbus.pl/karta-revolut-za-darmo/ tam masz krok po kroku jak założyć sobie takie konto. Ja tak zrobiłem i karta orzyszła bez żadnych opłat.
Co do tej reklamy o której napisałeś to nie musisz mieć GBP czy Euro na subkontach. Normalnie doładowujesz sobie złotówki ze swojej karty z banku gdzie masz konto a potem płacąc Revolut zamienia po kursie który jest aktualnie i który mając aplikację sprawdzasz sobie na bierząco
Darmowe wypłaty tak jak napisałeś są do 200e potem prowizja 2%. Jeśli traktujemy Revolut jako gadżet tylko na wyjazd do Cro (ja tak go traktuje) to nie problem. Żonie założę drugą kartę i już mamy do wybrania 1600-1700zł.
A jeśli komuś wyjdzie w trakcie wyjazdu reset limitu to już w ogóle nie ma o czym rozmawiać.
Biorąc pod uwagę, że większošć płacilibyśmy kartą to spokojnie wystarczy. A nawet te 2% narzutu to i tak lepiej niż na moim koncie inteligo gdzie wypłata to minimum 8.5zł lub 3% no i oczywiście przelicznik walut oraz narzucone spready.
I tak, w weekendy giełda nie pracuje więc Revolut pobiera 0,5% prowizji od walut głównych lub 1% od reszty podczas transakcji. To zabezpieczenie przed jakimiś mocniejszymi wahnięciami na rynku walut
Można sobie wybrać kasę w piątek lub po prostu nie przejmować się tym 1% przez weekend. Jeśli zrobisz przez weekend transakcji nawet za 1000zł to zapłacisz 10zł wiec nie ma co wariować
Nie ma żadnych ukrytych opłat. Wszystko czytelne i jasne.
Podkreślam to nie jest konto bankowe. Nie ma żadnych umów. Zakładasz sobie konto i korzystasz lub tylko sobie podglądasz w telefonie co i jak. Nic nie musisz wpłacać.
Revolut wykorzystam na wyjeździe. Potem odłożę do szafki i wyjmę za rok jeśli znowu będę wyjeżdżać za granicę
Na screenach nie ma daty
Jest godzina. Czemu miałbym oszukiwać
Mam gdzieś czy będziesz z tego korzystał. Rozmawiamy tu i dzielimy się informacjami. Jeśli wciskał bym kity to każdy mający tą apkę mógłby sprawdzić i powiedzieć, że kłamię
Godzina 9:40 niedziela
Robię screen