Kolejna sprawa co do krucjaty to widocznie robią ją ludzie, którzy nie mogą pojąć, że ktoś może myśleć inaczej niż oni

ApropoDefacto napisał(a):Ja się w ogóle dziwie, że ktoś bawi się w zakładanie jakiś kont (podawanie swoich danych osobowych), kart żeby zaoszczędzić "parę groszy" na 2-3 tygodniowych wakacjach.
ApropoDefacto napisał(a): Ja mam wspomniane Pekao (Pekao a nie PKO) i nic mi jakoś zazwyczaj nie ściągają a kurs mam świetny w Chorwacji za kunę i to jest dla mnie najważniejszeOczywiście jak już wspomniałem nigdy bym nie założył konta na same wakacje ale skoro z Pekao korzystam od ok. 10 lat to nie mam tego problemu gdyż jest to moje główne konto i nawet jak bym miał płacić 2-5 zł miesiąc w miesiąc to nie widzę w tym żadnego problemu. Jeżeli ktoś mi świadczy usługi z których jestem zadowolony to mogę za nie płacić
zimarek napisał(a):Przy wydaniu ok 6 tyś zł na wakacjach, prowizje bankowe nawet przy koncie walutowym w mBanku to koszt 3% + spred też około 3%, czyli jakieś 360-400 zł
Marcinusik napisał(a):Mi podoba się pomysł wydzielenia wątku dal Revolut. To nie jest w 100% karta do tradycyjnego konta bankowego i zasady działa są zgoła różne.
Boję się tylko krucjaty ludzi z kontem w PKO SA "najprzekorzystnieniejszym".
zimarek napisał(a):Rolling month: joined after 16 March 2017; and
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne