Piotrek_Staś napisał(a):Czy na bramkach autostradowych w HR udawało Wam się bez problemu płacić wirtualną kartą w telefonie ?
W zeszyl roku płaciłem telefonem jak nie miałem jeszcze karty fizycznej
cirek napisał(a):Piotrek_Staś napisał(a):Czy na bramkach autostradowych w HR udawało Wam się bez problemu płacić wirtualną kartą w telefonie ?
Chris_M napisał(a):cirek napisał(a):Piotrek_Staś napisał(a):Czy na bramkach autostradowych w HR udawało Wam się bez problemu płacić wirtualną kartą w telefonie ?
Prawdę mówiąc, nie bardzo wyobrażam sobie płacenie kartą wirtualną na bramce koło Zagrzebia, gdzie płatności są autoryzowane paskiem magnetycznym.
Z kolei na bramce przy Benkovacu kasjer domaga się żeby mu kartę dać do ręki, a on tę kartę bierze do budki i dopiero tam nią płaci.
Piotrek_Staś napisał(a):Cześć
Kojarzycie czy wirtualną kartą Revolut można wypłacać gotówkę z bankomatów (z tych które mają oznaczenie NFC) ?
Ktoś z Was sprawdzał taką opcję w Polsce lub za granicą ?
Czy na bramkach autostradowych w HR udawało Wam się bez problemu płacić wirtualną kartą w telefonie ?
Chris_M napisał(a):
....prowizji za wymianę walut w weekendy z 0,5% do 1%. A tę opłatę łatwo ominąć w całości, dokonując wymiany w dzień roboczy.
boruurob napisał(a):Chris_M napisał(a):
....prowizji za wymianę walut w weekendy z 0,5% do 1%. A tę opłatę łatwo ominąć w całości, dokonując wymiany w dzień roboczy.
Czyli wymienić PLN na walutę w aplikacji revolute, tak?
boruurob napisał(a):Od trzech dni mam problem z autoryzacją przelewu poprzez Gpay. 4 dni temu przelałem 1000 bez problemu. 3 dni temu nie udało mi się przelać ani tysiąca ani 500pln. Udało się 3 razy przelać po 100. Kolejny przelew nieudany. 2 dni temu udało mi się przelać tylko 100pln. Kolejny przelew nie udany. Musiałem przelać używając normalnej karty. Dzisiaj nie udało się przelać nic. Wszystkie te nieudane przelewy były z G pay przy użyciu tej samej karty z mBanku, z której bez problemu tobie przelew używając opcji przelej z karty.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne