kadabada napisał(a):Witam. Jestem tu nowa. Wybieram sie na Chorwację i zastanawiam się jaki sposób płatności wybrać na wakacje. Stąd moje pytanie. Jak wyglądają opłaty związane z płatnościami kartą standard, i jakie sa oplaty przy wypłatach z bankomatu juz na miejscu w Chorwacji. Jakies ukryte oplaty prowizje? Bardzo proszę o wszelkie ingormacje.
coco jumbo napisał(a):Czy ktoś wypłacał pieniądze z bankomatu kartą wirtualną? Nie jestem w posiadaniu fizycznej, nie wiem czy wogóle jest dostępna taka opcja.
piotrekbeti napisał(a):Revolut to jak dla mnie się skończył. Prowizje 80pln za przelew na kartę. Za 100pln wpłaty. 140 pln jakichś opłat z niczego za 160pln zapłaty? Plus prowizja 23pln za przewalutowanie? problemy z kontaktem z bankiem to standard. Polecam szukać coś z konkurencji co sam zrobię? A już te 28 kun prowizji przy wypłacie 100kun + w bankomacie w Cro to przegięcie
piotrekbeti napisał(a):Revolut to jak dla mnie się skończył. Prowizje 80pln za przelew na kartę.
piotrekbeti napisał(a): Za 100pln wpłaty. 140 pln jakichś opłat z niczego za 160pln zapłaty?
piotrekbeti napisał(a):Plus prowizja 23pln za przewalutowanie?
piotrekbeti napisał(a):problemy z kontaktem z bankiem to standard.
piotrekbeti napisał(a):Polecam szukać coś z konkurencji co sam zrobię?
piotrekbeti napisał(a): A już te 28 kun prowizji przy wypłacie 100kun + w bankomacie w Cro to przegięcie
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne