WojtekKRK napisał(a):A czemu nie płacicie karta bankomatowa (ja mam M Prestige) i nie wypłacam w bankomacie na miejscu . Kurs średni mój przy płaceniu karta z zeszłego roku 0.61 a wypłaty z bankomatów 0.62 oczywiście nic za to nie płaciłem ?
WojtekKRK napisał(a):Zgadza się jak dużo krajów odwiedzasz i dużo podróżujesz będzie to dobre rozwiązanie , ale tak jak ja dwa razy w roku śmigam to nie ma to większego sensu kolejny plastik w portfelu i gimnastyka aby wszystko się opłaciło . Bo umowny się 1000 K i 610 zł czy 590 ... a 1000 już na chwilke starczy ...
WojtekKRK napisał(a):Zgadza się jak dużo krajów odwiedzasz i dużo podróżujesz będzie to dobre rozwiązanie , ale tak jak ja dwa razy w roku śmigam to nie ma to większego sensu kolejny plastik w portfelu i gimnastyka aby wszystko się opłaciło . Bo umowny się 1000 K i 610 zł czy 590 ... a 1000 już na chwilke starczy ...
Fancik napisał(a):Ja korzystam dwa razy w roku i takiej wygody nie miałem do tej pory. Jedna karta załatwia wszelkie płatności w Chorwacji. Jedynie wypłaty z bankomatów coraz mniej opłacalne . Na razie nie widzę sensu szukania innego sposobu na wakacje..chyba że znowu coś zmienią na gorsze .
sviva napisał(a):dlaczego wypłaty z bankomatów coraz mniej opłacalne?
Pytam bo niedawno założyłem revoluta, karta przyszła i byłem nastawiony na płacenie w dużej mierze tylko nią w Chorwacji. Trochę gotówki na drogę ale reszta na koncie i płatność plastikiem.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne