Nie wiem czy było ale RaiffeisenBANK ATM jest przyjazny dla revoluta.
Dzisiaj wypłaciłem bez dodatkowych kosztów.
lucash napisał(a):A sprawdź czy masz w zabezpieczeniach w apce Revolut odblokowany pasek magnetyczny. Może to masz zablokowane i nie można wypłacać?
marekkowalak napisał(a):lucash napisał(a):A sprawdź czy masz w zabezpieczeniach w apce Revolut odblokowany pasek magnetyczny. Może to masz zablokowane i nie można wypłacać?
Bankomaty w większości krajów Europy już od dawna nie używają pasków magnetycznych. Czytniki w terminalach jeszcze czasami tak, ale nie bankomaty.
boruurob napisał(a):Wypłacałem 500kn z bankomatu Euronet. Była informacja o prowizji 19.55kn. Ale w aplikacji nigdzie nie widzę aby ta opłata była naliczona. To może być doliczone po kilku dniach? Wybierałem przedwczoraj.
marekkowalak napisał(a):zajcov napisał(a):Witam, jestem od 2 dni w Baska Voda, w każdym bankomacie oprócz Euronetu wywala kartę Revolut (komunikat że nie obsługiwana karta) i nie można wybrać gotówki. Próbowałem w HPB (bank pocztowy), Ernste Bank, żółtym ATM ( nie wiem co to za operator). Dodam że wszędzie płatności kartą przechodzą. W aplikacji mam ustawioną wypłatę z bankomatów. Czy są jakieś bankomaty z których można wybierać kartą Revolut gotówkę ? Gotówkę pobrałem kartą Pekao S.A w NPB, opłata surcharge 29kuna. Pozdrawiam
Ja pobierałem kartą Revoluta z bankomatu Erste przy sklepie Razvitak, przy targu owocowym (zaraz przy głównym skrzyżowaniu w BV) - na ścianie są 2 bankomaty, Erste to ten z lewej. Wszystkie wypłaty były bez problemów i bez prowizji.
zajcov napisał(a):
Nie wiem już od czego to zależy, przed chwilą byłem przy wspomnianym bankomacie Erste przy sklepie Razvitak i odrzuciło kartę Revolut (pasek mam włączony). Gotówkę pobrałem kartą Pekao S.A bez prowizji.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne