sjux55 napisał(a):Polecam kartę Revolut. .
Znamy, znamy - wiele osób jej używa. Jest nawet o tym specjalny wątek na forum:
https://www.cro.pl/revolut-karta-wielowalutowa-t54002.html?hilit=revolut
sjux55 napisał(a):Polecam kartę Revolut. .
Znamy, znamy - wiele osób jej używa.
czlowiek_bigos napisał(a):Znamy, znamy - wiele osób jej używa.
Jak znamy, to może podpowiemy co mi się stało:
Karta Revolut, załadowana kunami w ubiegłym tygodniu (500 kn). Przy wypłacie z bankomatu w Makarskiej (też 500 kn), kuny zostały nieruszone, a pieniądze poszły z konta złotówkowego - pewnie po zbójnickim, kursie, bo weekend mamy.
sjux55 napisał(a):Obecnie z bankomatu można wybrać do kwoty 800 zł (po przeliczeniu) bez prowizji. Na tym pobycie korzystałem z 3 różnych bankomatów w Chorwacji.
Pozdr.
Yanush napisał(a):sjux55 napisał(a):Obecnie z bankomatu można wybrać do kwoty 800 zł (po przeliczeniu) bez prowizji. Na tym pobycie korzystałem z 3 różnych bankomatów w Chorwacji.
Pozdr.
Dodam, ze 800zł na miesiąc. Kto "wyżyje" za te piniondze w CRO?
Yanush napisał(a):sjux55 napisał(a):Obecnie z bankomatu można wybrać do kwoty 800 zł (po przeliczeniu) bez prowizji. Na tym pobycie korzystałem z 3 różnych bankomatów w Chorwacji.
Pozdr.
Dodam, ze 800zł na miesiąc. Kto "wyżyje" za te piniondze w CRO?
milosz78 napisał(a):@empire13 a w trzech słowach jakbyś mi powiedział w czym jest lepsza od kart wielowalutowych takich jak np. w mBanku ?
milosz78 napisał(a):Np. we wspomnianym mBanku jest za free bez wpływów. Ale bez karty. Kartę można zamówić w każdej chwili ...np. na wakacje Ale spoko z ciekawości zapytałem czy jeszcze jakieś dodatkowe frykasy wynikają z revoluta bo widzę że dużo ludzi z tego korzysta u chwali. Może też kiedyś spróbuję pozdr.
blatko napisał(a):milosz78 napisał(a):revoluta zasila się złotówkami np. kartą płatniczą z mbanku (zasilenie trwa maks. 5 sekund w apce na telefonie) i można od razu płacić lub wypłacać z bankomatu,.
Ta? A ja w zeszłym roku robiłem przelew z ING i kasa szła kilka dni. Powiadasz że da się szybciej?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne