Yankee napisał(a):Nie wiecie jak w tym roku wygląda z prowizją za wypłatę z bankomatów?
Ja ma w okolicy tylko bankomaty Splitska Banka i Hrvatska poštanska banka. Jest jeszcze euronet ale te trzeba omijać szerokim łukiem.
zyziozie napisał(a):3 razy wyjmowałem w tym sezonie pieniądze Revolutem z Zagrebacka Banka. Nie było specjalnej prowizji banku.
Natomiast przy próbie skorzystania z Euronetu i jakiegoś dziwnego żółto-czarnego bankomatu był komunikat o prowizji prawie 30 kun. Transakcję w obu przypadkach przerwałem, ale efekt jest taki że Revolut policzył mi za obie "operacje" po prawie 2% swojej prowizji .
Dodatkowo ta druga zakończyła się przewalutowaniem złotówek na kuny ... Tak że dziwna sprawa i nadająca się do reklamacji ...
lolekanabolek napisał(a):zyziozie napisał(a):3 razy wyjmowałem w tym sezonie pieniądze Revolutem z Zagrebacka Banka. Nie było specjalnej prowizji banku.
Natomiast przy próbie skorzystania z Euronetu i jakiegoś dziwnego żółto-czarnego bankomatu był komunikat o prowizji prawie 30 kun. Transakcję w obu przypadkach przerwałem, ale efekt jest taki że Revolut policzył mi za obie "operacje" po prawie 2% swojej prowizji .
Dodatkowo ta druga zakończyła się przewalutowaniem złotówek na kuny ... Tak że dziwna sprawa i nadająca się do reklamacji ...
nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Nie wypłaciłeś pieniędzy z bankomatu a revolut pobrał prowizję 2%
zyziozie napisał(a):3 razy wyjmowałem w tym sezonie pieniądze Revolutem z Zagrebacka Banka. Nie było specjalnej prowizji banku.
Natomiast przy próbie skorzystania z Euronetu i jakiegoś dziwnego żółto-czarnego bankomatu był komunikat o prowizji prawie 30 kun.
zyziozie napisał(a):Transakcję w obu przypadkach przerwałem, ale efekt jest taki że Revolut policzył mi za obie "operacje" po prawie 2% swojej prowizji .
empire13 napisał(a):zyziozie napisał(a):3 razy wyjmowałem w tym sezonie pieniądze Revolutem z Zagrebacka Banka. Nie było specjalnej prowizji banku.
Natomiast przy próbie skorzystania z Euronetu i jakiegoś dziwnego żółto-czarnego bankomatu był komunikat o prowizji prawie 30 kun.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne