Sebyy napisał(a):W pobliżu mogę z całym sercem i żołądkiem polecić Konobę Duga Dango, która leży na południu wyspy (specjalizacja - owoce morza, przeciętny koszt obiadu na 4 osoby z karafka wina od 180zl w górę , brak możliwości płacenia kartą). Zaprowadzi cię tam droga z Okrug Donji do Okrug leżącego na zachodzie. Trafisz bez problemu po znakach. Pozdrawiam.
maro22 napisał(a):Ta knajpka w Slatine nazywa się "Dida" zaraz przy drodze obok marketu. Logo tej knajpy to osiołek. Jadłem tam tydzień temu "grilowanego kurczaka w gorgonzoli". Za dwie porcje + 2 sałatki i picie wyszło 220 Kun. Moja ocena: Kiepsko ale niedrogo. Kurczak nie widział raczej grila a "gorgonzola"... Ale za to kelner był ultra miły moja żona stwierdziła, że chyba gej bo miał takie "płynne" ruchy
slawekewa napisał(a):maro22 napisał(a):Ta knajpka w Slatine nazywa się "Dida" zaraz przy drodze obok marketu. Logo tej knajpy to osiołek. Jadłem tam tydzień temu "grilowanego kurczaka w gorgonzoli". Za dwie porcje + 2 sałatki i picie wyszło 220 Kun. Moja ocena: Kiepsko ale niedrogo. Kurczak nie widział raczej grila a "gorgonzola"... Ale za to kelner był ultra miły moja żona stwierdziła, że chyba gej bo miał takie "płynne" ruchy
Polecam w Slatine knajpke po skosie od Didy, Mali porat - super żarcie , stołowałem sie tem dwa lata z rzędu. W Dida jest gówniano i podobnie obok w Neverin.
slawekewa napisał(a):Ćevapi około 55 KN, pizza 50KN, mesna plata za 4 osobe 200KN, pivo 0,5 l 20KN,
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne