Roxi napisał(a):A bombardino?
Ceny różne od 3,5 euro w Pejo przez 4 w Pinzolo i 5 na Madonnie. Drogo jak cholera, no ale co zrobić
Cza było ze Spara przywieźć.
Roxi napisał(a):Na szczęście znalazca mówił po angielsku
Okazało się, że mój telefon jest w Pinzolo w sklepie Euro sport w odległości ok. 40 km Za dużo bombardino w barze i telefonik zwyczajnie został na stole. Ktoś go tam znalazł i zawiózł w przeciwnym kierunku, właśnie do Pinzolo
Roxi napisał(a):Wieczorem poszliśmy do naszego baru na piwko i pograć w jengę.
Zabawa była super
te kiero napisał(a):Roxi napisał(a):Na szczęście znalazca mówił po angielsku
Okazało się, że mój telefon jest w Pinzolo w sklepie Euro sport w odległości ok. 40 km Za dużo bombardino w barze i telefonik zwyczajnie został na stole. Ktoś go tam znalazł i zawiózł w przeciwnym kierunku, właśnie do Pinzolo
kolega w Dolomitach zostawił w knajpie Pentaxa K-3 , wracał się tam ~200km, uczciwy (bogaty ) klient oddał obsłudze, radość była wielka, bo tam były foty z całego wyjazdu
FUX napisał(a):Cza było ze Spara przywieźć.
te kiero napisał(a):kolega w Dolomitach zostawił w knajpie Pentaxa K-3 , wracał się tam ~200km, uczciwy (bogaty ) klient oddał obsłudze, radość była wielka, bo tam były foty z całego wyjazdu
te kiero napisał(a):apropos zdjęć, fajnie wyszły te aktywne
te kiero napisał(a):wow, czyli jeszcze Ktoś oprócz mnie to lubi
Lednice napisał(a):To chyba norma w Alpach
Myśmy z żoną zapomnieli w kawiarni aparat fotograficzny w Mittenwald, w Bawarii.
Jak dojeżdżaliśmy na kwaterę w Garmisch-Partenkirchen, to sobie przypomnieliśmy o aparacie.
Wróciliśmy, kawiarnia już była zamknięta. Przy wejściu był podany numer telefonu kontaktowego.
Zadzwoniłem powiedziałem, o co chodzi. Po kilku minutach z mieszkania nad kawiarnią zszedł facet z aparatem w ręku. Powiedział, że kelnerka znalazła aparat po naszym wyjściu. I dała mu, żeby oddał właścicielowi po zamknięciu kawiarni.
Byliśmy w lekkim szoku
CROberto napisał(a):Zasada nr.4 nie liczymy procentów ..........żartuję
CROberto napisał(a):Dolina pełna słońca to coś dla mnie
To jest zima
Mikeee napisał(a):no to na zdrowie
Roxi napisał(a):Te oszklone ściany, to nasz basenik
(...)
Wcześniejszy powrót do domu to nie tylko spacer i zdjęcia okolicy, ale też więcej czasu w basenie i na saunie
te kiero napisał(a):to super mieliście miejscówkę, z basenem... jaka dla mnie basen to najlepsza regeneracja po takim całym dniu