pozdrawiam
Vjetar napisał(a):Trochę ślizgów tu chociaż zaliczyłem.![]()
Pozdrawiam
Potter napisał(a):+ 20 s.?
Wy aby na pewno w styczniu byliście ?
Wielkie dzięki za relację.... Zanotowane, zapisane, zapamiętane
![]()
.
GOLDEN napisał(a):Miło się z Tobą szuuusowało.....![]()
mysza73 napisał(a):tylko dlaczego u Ciebie też (bo u Potter ich nie znalazłam) w tym roku baranów nie było
![]()
![]()
![]()
mysza73 napisał(a):tno a teraz czekam na jakieś nurkowania![]()
piotrf napisał(a):Dokładnie tak , a dodatkowo w przemiłym towarzystwie i pięknych okolicznościach przyrody .
Dziękuję![]()
Mikeee napisał(a):Super wyjazd. Fajnie, że jesteście zadowoleni. W sumie nie spodziewałem się, że będzie inaczej. Ja w tym roku jadę w 3 doliny do Francji, ale w przyszłym również dzięki Twojej relacji najprawdopodobniej ponownie odwiedzę Val di Sole. Muszę obczaić jak wygląda to połączenie Madonny z Pinzolo.![]()
Sara76 napisał(a):I gdzie tu sprawiedliwość? Dosyć, że tyle śniegu i do tego słońce lepsze niż na moim ostatnim wyjeździe do Chorwacji... A tak na serio to cieszę się, że wróciliście zadowoleni i wyjazd się udał. PS. Dołączam się do petycji dotyczącej relacji z nurkowania (musicie coś na szybko zorganizować)
woka napisał(a):Ja się na takiej miłości nie znam ........ ale ta Madonna musi mieć cośik w sobie. Siostra chyba od lat 80-tych tamtego "tysiąclecia" .... jak dalej to Madonna, jak bliżej to Chopok.
Roxi napisał(a):Pogodę mieliśmy wymarzoną. Przydałoby się trochę więcej śniegu, bo po powrocie narty musiały powędrować do serwisu, ale słońca mieliśmy ile wlezie![]()
Potter napisał(a):Sie nie chwal, sie nie chwal bo ja też miałam tylko słońce... I śniegu więcej miałam
...
No ale doznań z powodu poznawania nowych tras już nie miałam... Nawet mapek już nie używaliśmy
...
Chyba jednak łatwiej na ładną pogodę trafić we Włoszech niż w Austriii...
Fatamorgana napisał(a):No piękna rzecz- ta opowieść ale przede wszystkim te Pejo i ten 8km zjazd... To jest coś! A o widokach nie będę nawet pisał bo koń jaki jest każdy przecież widzi.![]()
![]()
![]()
Bartek1977 napisał(a):Nie udało się w 2016r ani w 2017 , ale już w 2018 - za tydzień Folgarida na tydzień![]()
Bartek1977 napisał(a):A jak w tym roku wasze narciarskie plany Roxi?
woojtekg napisał(a):Bartek
pewnie widziałeś, ale na wszelki tu masz bardzo fajnie zrobioną stronę internetową ośrodka.
http://www.ski.it/EN/lifts-and-slopes/
woojtekg napisał(a):Śpicie w Folgaridzie, czy będziecie dojeżdżać ?
Jakbyś miał jakieś pytania to śmiał na priv, my byliśmy 3 razy ( ostatnio rok temu ).