Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Relacji nie będzie ...

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mama_Kapiszonka
Cromaniak
Relacji nie będzie ...

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 19.09.2006 10:36

... no, chyba, że jesienia będzie wolny czas i przestukam na klawiaturce treść mojego wakacyjnego pamiętnika. Ale do listopada dużo czasu i dużo roboty, więc na razie zapraszam do obejrzenia naszej wakacyjnej galerii.

Wakacyjna Galeria Klanu Kapiszonków
Do wstawienia zostało mi kilka fotek z drogi powrotnej.

Oczywiście nie znikam do listopada, więc gdyby ktoś o coś chciał podpytać to ...jak w dym ;-)
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 19.09.2006 10:47

Nie mów "nie"... :lol:

Widzę, że masz podobny dylemat do mnie:
Zbierałam się trochę ze swoją relacją .
Ale krew - nie woda i ... zaczęłam wpierw pisać o "Hrvatskich spotkaniach... ".
Od słowa do słowa i ... niemal wypstrykałam się :wink: powoli z historyjek, które na większą składać się miały.

Nic to! Masz dobrą podkładkę w postaci wakacyjnych zapisków i powoli, spokojnie zrobisz z nich użytek. I z klawiatury.
Ku uciesze czytających, którym na razie oglądanie wystarczyć musi :wink: :D

Fotki zostawię sobie na wieczór ... .
Teraz wracam do codzienności.

Pozdraviam .
magdapaszek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdapaszek » 19.09.2006 11:30

[quote="mama_Kapiszonka"]... no, chyba, że jesienia będzie wolny czas i przestukam na klawiaturce treść mojego wakacyjnego pamiętnika. Ale do listopada dużo czasu i dużo roboty, więc na razie zapraszam do obejrzenia naszej wakacyjnej galerii.

Wakacyjna Galeria Klanu Kapiszonków
Do wstawienia zostało mi kilka fotek z drogi powrotnej.

Oczywiście nie znikam do listopada, więc gdyby ktoś o coś chciał podpytać to ...jak w dym ;-)
[/qu

fajne fotki!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

chyba czas by pochwalic sie swoimi fotkami z cro!!!!!!!!!!!!!1 :oops:
janusz.w.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz.w. » 19.09.2006 11:45

Jest jeszcze tyle pięknych miejsc w Cro w których nie byłem! Dobrze, że mogę je zobaczyć na zdjęciach :)
pozdr
Deeno
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Deeno » 19.09.2006 22:01

Bardzo fajne zdjecia. W niektorych miejscach tez bylem w tym roku - eh - wakacje .....
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 21.09.2006 12:12

Bardzo się cieszę, że się podoba. Zresztą, co ja sobie cukruję: KTÓRE ZDJĘCIA Z CRO SIĘ NIE PODOBAJĄ? :-)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 24.09.2006 07:43

Oglądam , oglądam, oglądam i widzę, że się mijaliśmy :D też byłem w Trsteno w tym ogrodzie botanicznym, poznaję te miejsca, też byłem w Dubrowniku, też byłem na Korculi (nawet mam zrobnione zdjęcie w tym samym miejscu hehe), byłem i w Zatonie Velikim... ehhh, cóż zostały zdjęcia, wspomnienia i nadzieja na kolejny wyjazd w przyszłym roku. My w Chorwacji byliśmy w terminie 6-19 sierpień :):):):)
Pozdrawiam
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 25.09.2006 07:31

Leszek Skupin napisał(a):Oglądam , oglądam, oglądam i widzę, że się mijaliśmy :D też byłem w Trsteno w tym ogrodzie botanicznym, poznaję te miejsca, też byłem w Dubrowniku, też byłem na Korculi (nawet mam zrobnione zdjęcie w tym samym miejscu hehe), byłem i w Zatonie Velikim... ehhh, cóż zostały zdjęcia, wspomnienia i nadzieja na kolejny wyjazd w przyszłym roku. My w Chorwacji byliśmy w terminie 6-19 sierpień :):):):)
Pozdrawiam

Leszku, bo Kielczan ciągnie w takie piękne rejony. Camp pod Maslinom to stałe miejsce wczasowe E.Zetki (to o niej napomknął Slapol w Twojej relacji). I trzeba przyznać, że południowa Chorwacja jest niezwykle czarująca...
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 25.09.2006 09:48

mama_Kapiszonka napisał(a):Leszku, bo Kielczan ciągnie w takie piękne rejony. Camp pod Maslinom to stałe miejsce wczasowe E.Zetki (to o niej napomknął Slapol w Twojej relacji). I trzeba przyznać, że południowa Chorwacja jest niezwykle czarująca...

No cholewcia.... widziałem na campingu kielczan... może to była E.Zetka własnie :) to byśmy się minęli :D:D:D:D :lol: :lol: :lol:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 25.09.2006 10:20

Leszek Skupin napisał(a): No cholewcia.... widziałem na campingu kielczan... może to była E.Zetka własnie :) to byśmy się minęli :D:D:D:D :lol: :lol: :lol:

Masz na to duże szanse: rodzinka 4 osobowa. Poszukaj w albumie - są ich fotki. Ja Ewę poznałam na forum a okazało się, że pracujemy na przeciwko siebie (dzieli nas ulica). :-D
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 25.09.2006 10:21

Czyli mijaliśmy, ja byłam w tym terminie na kampie :lol:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 25.09.2006 10:35

Czy mieliście namioty rozbite przy toaletach 8O 8O 8O ?????????
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 25.09.2006 11:21

No przy toaletach to może za mocno powiedziane :wink: Są tu tacy na forum, co wzystko przekręcają albo wyciągają pochopne wnioski :wink:
Tak, naprzeciwko łazienek, dwa namioty, niebieski i zielony z pawilonami, białe i czarne autko :lol:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 25.09.2006 11:33

No to się widywaliśmy... kręciłem się tam czasem z takim małym szkrabem (to mój syn) i z żoną (blondynka) :oops: i chyba nawet zamieniliśmy kilka słów :) :oops:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 25.09.2006 11:48

Relacji nie będzie, bo mi Maslinkowcy zdominowali wątek :-D

Ale przynajmniej rośnie nam Ewuś kolega do ewentualnego KO "któregośtamzrzędu" zlotu cromaniaków, nie sądzisz?
Następna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży