Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Relacje z pobytów w Chorwacji.

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Stary Chorwat
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stary Chorwat » 08.02.2011 20:41

Krzychooo napisał(a):Naprawdę ciekawa strona: relacje, zdjęcia, wskazówki. Tak trzymać :).

Skoro powstaje "odświeżona" wersja strony, to może warto by zrobić tak (o ile to możliwe i nie przesadnie czasochłonne), żeby kliknięcie w zdjęcie zamieszczone w relacji otwierało je w większej rozdzielczości? To tylko sugestia. Ale i tak jest świetnie.

Pozdrawiam! :)

Dzięki za opinię a co do zdjęć to wezmę to pod uwagę. Szczerze przyznam, że w sprawach technicznych strony pomagają mi zaprzyjaźnieni komputerowcy. Pozdrawiam.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 08.02.2011 20:44

Stary Chorwat napisał(a): Mam nadzieję, że brak w niektórych wypadkach poprawnych nazw własnych nie przekreśla, w Twojej ocenie, wartości całej strony.Pozdrawiam

W żadnym razie.
Pozdrawiam serdecznie.
Stary Chorwat
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stary Chorwat » 08.02.2011 20:47

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):
Stary Chorwat napisał(a): Mam nadzieję, że brak w niektórych wypadkach poprawnych nazw własnych nie przekreśla, w Twojej ocenie, wartości całej strony.Pozdrawiam

W żadnym razie.
Pozdrawiam serdecznie.

No to się cieszę, bo Twoja ocena jest dla mnie bardzo ważna. Równie serdecznie pozdrawiam.
Dudek2222
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dudek2222 » 09.02.2011 05:48

Czapki z głów !
eagler
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eagler » 11.02.2011 19:29

Witaj

powiem tak CZAD naprawde super relacje
Stary Chorwat
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stary Chorwat » 11.02.2011 23:40

Dudek2222 napisał(a):Czapki z głów !

Dzięki za odwiedzenie strony i pozytywną recenzję. Pozdrawiam
Stary Chorwat
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stary Chorwat » 11.02.2011 23:41

eagler napisał(a):Witaj

powiem tak CZAD naprawde super relacje

Miło mi, że strona wywołała takie dobre wrażenie. Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.02.2011 01:48

Witam.

Strona z relacjami bardzo dobra. Jest co poczytać.

Przypomniałem sobie na początek ten wrzesień 2007 i kilka naprawdę zimnych dni, ze śniegiem i mrozem na Sv. Jure w moim przypadku. Jutro poczytam kolejne Wasze wakacyjne opisy.

Pozdrawiam.
Interseal
Stary Chorwat
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stary Chorwat » 12.02.2011 02:03

Interseal napisał(a):Witam.

Strona z relacjami bardzo dobra. Jest co poczytać.

Przypomniałem sobie na początek ten wrzesień 2007 i kilka naprawdę zimnych dni, ze śniegiem i mrozem na Sv. Jure w moim przypadku. Jutro poczytam kolejne Wasze wakacyjne opisy.

Pozdrawiam.
Interseal

Cisze się, że moje relacje Cię zainteresowały. W niedługim czasie będzie jeszcze trochę informacji o Istrii ale ten ciągły brak czasu... Pozdrawiam Adam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.02.2011 02:11

Stary Chorwat napisał(a):Cisze się, że moje relacje Cię zainteresowały. W niedługim czasie będzie jeszcze trochę informacji o Istrii ale ten ciągły brak czasu... Pozdrawiam Adam

O Istrii chętnie przeczytam. Nigdy tam nie byłem. Podobnie jak i Kvarneru nie znam.
Z wolnym czasem to dużo z nas ma podobnie.... będę zerkał na stronę co jakiś czas.

Mariusz.
Mariusz1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz1 » 13.02.2011 22:40

Hej witam wszystkich , a był ktoś w Rogoznicy ? Ja w tym roku tam jadę i jestem ciekaw czy jest tam coś godnego uwagi bo chę :D tnie bym pozwiedzał.
Stary Chorwat
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stary Chorwat » 13.02.2011 22:53

Mariusz1 napisał(a):Hej witam wszystkich , a był ktoś w Rogoznicy ? Ja w tym roku tam jadę i jestem ciekaw czy jest tam coś godnego uwagi bo chę :D tnie bym pozwiedzał.

Byłem w Rogoznicy. To miejscowość szczycąca się jedną z największych i nowocześniejszych marin (przystań jachtowa) na chorwackim wybrzeżu. W samej Rogoźnicy do zwiedzania jest niewiele ale jest to doskonałe miejsce by zwiedzić Split, Trogir a z drugiej strony Primośten, Śibenik, Park Narodowy rzeki Krka. Można również pojechać do Zadaru czy na wyspę Murter a stamtąd na wycieczkę statkiem do Parku Narodowego Kornati. Życzę udanego urlopu.
Mariusz1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz1 » 16.02.2011 10:50

Dzięki za odpowiedz , lubie czynny wypoczynek , ale jak będzie grzało to żona zalega na plaży i mam problem :D ale jakoś dam radę
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 16.02.2011 11:14

Stary Chorwat napisał(a):W samej Rogoźnicy do zwiedzania jest niewiele...

Za to długie i urozmaicone wybrzeże ma całość - nie do przejścia :D

A Marina ma, podobno, opinię najładniejszej i najbezpieczniejszej na całym Jadranie.
Stary Chorwat
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stary Chorwat » 17.02.2011 21:56

weldon napisał(a):A Marina ma, podobno, opinię najładniejszej i najbezpieczniejszej na całym Jadranie.

To się zgadza a na dodatek zaplecze techniczne jest bardzo dobre i w zasadzie znajduje się tam wszystko co jest potrzebne żeglarzom.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży