Janusz! A po co do tych żeberek chorwackie kartoszki? Nie lepiej zabrać ze sobą małego woreczka, tak ze 25 kg polskich ziemniaków? W Letenye widziałem, że ludzie tak jeżdżą. Fakt, że w CRO jest drogo, ale żeby aż tak?
Janusz! A po co do tych żeberek chorwackie kartoszki? Nie lepiej zabrać ze sobą małego woreczka, tak ze 25 kg polskich ziemniaków? W Letenye widziałem, że ludzie tak jeżdżą. Fakt, że w CRO jest drogo, ale żeby aż tak?
Ndrangheta napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Ndrangheta napisał(a):Jak szukasz kpin to sobie poszukaj postów AndrzejaJ, Bociana i innych.
Odpierdol się od Bociana i innych.
Ja z nich nie kpię, tylko sugeruję posty wskazujące na kpienie.
Nawet nie wiem Andrzejku jak się uchowałeś na tym forum z tym gnojem z ryja i oszołomstwem. Ponawiam:
Zapodaj historię Twoich wyjazdów do CRO.
Uważam, że jesteś leszczem, gnidą i trollem tego forum. To samo napisał Tobie jakiś czas temu pasażer.
Proszę!!! Oświeć nas wszystkich swoimi wyprawami do CRO??? Jadranka premierka ciebie przyjęła? A test na inteligencję na granicy HU-HR przeszedłeś?. Niby jak mogłeś przejść jak nigdy w Chorwacji nie byłeś?
Fajnie wyglądają folderki i pocztówki??? Prawda? Chorwacja jest piękna, i nie psuj nowym userom przyjemności pojechania tam.
AndrzejJ. napisał(a):Piotrek_B napisał(a):jan_s1 napisał(a):Będzie katastrofa.
co sie dziwisz - tytuł zobowiązuje
Dlatego cudowne ocalenie też tam wpisałem.
Piotrek_B napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Piotrek_B napisał(a):jan_s1 napisał(a):Będzie katastrofa.
co sie dziwisz - tytuł zobowiązuje
Dlatego cudowne ocalenie też tam wpisałem.
i bardzo dobrze bo nadzieja umiera jako ostatnia
Ndrangheta napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Ndrangheta napisał(a):Jak szukasz kpin to sobie poszukaj postów AndrzejaJ, Bociana i innych.
Nawet nie wiem Andrzejku jak się uchowałeś na tym forum z tym gnojem z ryja i oszołomstwem. Ponawiam:
Uważam, że jesteś leszczem, gnidą i trollem tego forum. To samo napisał Tobie jakiś czas temu pasażer.
Proszę!!! Oświeć nas wszystkich swoimi wyprawami do CRO??? Jadranka premierka ciebie przyjęła? A test na inteligencję na granicy HU-HR przeszedłeś?. Niby jak mogłeś przejść jak nigdy w Chorwacji nie byłeś?
Fajnie wyglądają folderki i pocztówki??? Prawda? Chorwacja jest piękna, i nie psuj nowym userom przyjemności pojechania tam.
Ndrangheta napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Ndrangheta napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Ndrangheta napisał(a):Jak szukasz kpin to sobie poszukaj postów AndrzejaJ, Bociana i innych.
a to kto? masz dwa nicki ?
napisaleś,, Szusty raz w roku 2008 Bułgaria" ?
Chyba się lekko koleś pomyliłeś. "Szusty" jest odlotem. Za literki się czepiasz?ortografię?. Zapodaj tylko kiedy ostatni raz byłeś w Chorwacji. Czekam. Oświecasz nieoświeconych swoją wiedzą, więc udowodnij skąd ją masz.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi