Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Relacja z Vodic i nie tylko 2010 pod wpływem wypadku

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 18.01.2011 07:58

Jacek S napisał(a):Bardzo ładne lusterko - gdzie kupiłeś?

:lool: ........aleś dowalił Jacek.
Córce też się podobało , to nam z wyjazdu w 2009 r. zaje.... takie same , to trza było kupić drugie.
Jak dobrze pamiętam to chyba w "Oszołomie". :roll:
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 01.02.2011 22:09

W sumie to głupio zabrzmi maniust, ale fajnie, że miałeś chwilę czasu, żeby napisać tą relację :)
Wrócę tu, żeby sobie dokładniej poczytać.
I poczekam, aż ja będę miał chwilę, żeby coś napisać. Oby tylko nie było to coś a stylu tego co Ciebie spotkało :( , może po prostu zwykłe przeziębienie... ?! :D
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 01.02.2011 22:22

Pasjonat Chorwacji napisał(a):I poczekam, aż ja będę miał chwilę, żeby coś napisać.
Czekam z niecierpliwością.
Już kiedyś ktoś gdzieś na Cropli napisał , że relacje świeżynek są najlepsze i podpisuję się pod tym nogami i rekami.
Pasjonat Chorwacji napisał(a):Oby tylko nie było to coś a stylu tego co Ciebie spotkało :(

eeeeee tam dzięki temu powstała ta relacja.
Jednej z pobytu na Istrii nie skończyłem do dziś.......lenistwo. :oops:
eagler
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eagler » 14.02.2011 17:53

Relacja pierwsza klasa w pewnym momencie myslalemze juz zrezygnowales ale na szczescie poszlo dalej
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 14.02.2011 18:41

maniust napisał(a):
Pasjonat Chorwacji napisał(a):I poczekam, aż ja będę miał chwilę, żeby coś napisać.
Czekam z niecierpliwością.
Już kiedyś ktoś gdzieś na Cropli napisał , że relacje świeżynek są najlepsze i podpisuję się pod tym nogami i rekami.
Pasjonat Chorwacji napisał(a):Oby tylko nie było to coś a stylu tego co Ciebie spotkało :(

eeeeee tam dzięki temu powstała ta relacja.
Jednej z pobytu na Istrii nie skończyłem do dziś.......lenistwo. :oops:

Kończę już swoją relację :)

forum/viewtopic.php?t=30984&sid=22

Zapraszam :D
michago
Odkrywca
super relacja

Nieprzeczytany postnapisał(a) michago » 20.03.2011 18:23

Ja jestem tu nowy a w Chorwacji byłem raz w 2009r miałem podobne kierunki zwiedzania, podobne zdjecia w Vodicach też byłem a nocowałem w Drage obok Pakostane. Cro potwierdzam i ja jest super kraj gdzie chętnie sie wraca i planuje pojechac tam jeszcze raz i zapowiada sie ze nawet w tym roku mi sie to uda:) oby:) Super relacja przeczytalem jednym tchem , wspominając i taki sam wyraz twarzy miałem jak wracalem do Polski-żal. Pozdrawiam życzę kolejnego wyjazdu!!!
Vjetar
Legenda
Re: super relacja

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 21.03.2011 08:23

michago napisał(a):Ja jestem tu nowy ...

Cześć michago - zajrzyj proszę tutaj

:wink:
rudik_a
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) rudik_a » 21.03.2011 21:38

Bardzo fajna relacja...zachęciłeś do odwiedzenia Trogiru i Zadaru :)
co prawda dopiero pod koniec sierpnia wybieramy się do CRO, ale już zasiadam i szukam gdzie by tu jechać w tym roku? kolejne miejsca na mapie zaznaczone...nie wiem jeszcze na co wypadnie :)

nie podobało mi się tylko jedno w Twojej relacji - przepraszam, ale muszę - 10 kun na ryja, po 30 na gębę...czy naprawdę Twoje Kochanie ma ryja czy gębę? jakoś tak niefajnie...

pozdrawiam gorąco wszystkim CROmaniaków :)
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 21.03.2011 22:01

rudik_a napisał(a):Bardzo fajna relacja...zachęciłeś do odwiedzenia Trogiru i Zadaru :)

hvala! lijepa! :wink: Klapa GODIMENTI - Ni koji misec,ni koji dan

rudik_a napisał(a):nie podobało mi się tylko jedno w Twojej relacji - przepraszam, ale muszę - 10 kun na ryja, po 30 na gębę...czy naprawdę Twoje Kochanie ma ryja czy gębę? jakoś tak niefajnie...

Słuszna uwaga !
Sam nie wiem .....jakoś mi się tak wyrwało 2 razy :oops:
Obiecuję poprawę , w kolejnej relacji.
rudik_a napisał(a):kolejne miejsca na mapie zaznaczone...nie wiem jeszcze na co wypadnie :)

Obowiązkowo Primosten ! :wink:
rudik_a
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) rudik_a » 21.03.2011 22:23

Już mi lepiej :)

A Primosten zapisany na czerwono :) do tego Trogir a później bardziej na południe na wygrzanie się :)
oj już nie mogę się doczekać.....
michago
Odkrywca
Re: super relacja

Nieprzeczytany postnapisał(a) michago » 21.03.2011 22:24

Jacek S napisał(a):
michago napisał(a):Ja jestem tu nowy ...

Cześć michago - zajrzyj proszę tutaj

:wink:

czesc zajrzalem i pozdrawiam :)
filip122 vel Darek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) filip122 vel Darek » 09.04.2011 22:15

maniust napisał(a):
Na to nasz Czech mówi - Dobry Niemiec , martwy Niemiec !

:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: ..... ale mnie rozbawił tym tekstem , po kim jak po kim , ale po Czechu się tego nie spodziewałem.
Miałem ubaw.......

Zasiadam ponownie do czytelni... no tekst naprawdę powalający,

Ładne to miasteczko Vodice... napisz ile płaciłeś na tym campie co byłes ? domysłem się ze dużo.. chociaż trzeba wziąść poprawkę na to ze wrzesień..

My akurat w Pakostane zdecydowaliśmy sie na camp Karaba a nie Kozarica ze względu na cenę :lol: :lol:

Na Kozaricy zapłacilibyśmy ok 50 -60 euro , a na Karabie płaciliśmy ok 20Euro. dlatego nasz taki wybór.... że mora jako tako nie widzieliśmy :wink: :wink:

A widziałeś w Vodicach jakieś campy tzw przy domowe z dostępem do morza ?

Pozdrowionka ... czytam dalej :wink: :wink:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 10.04.2011 05:39

filip122 vel Darek napisał(a):Ładne to miasteczko Vodice... napisz ile płaciłeś na tym campie co byłes ? domysłem się ze dużo.. chociaż trzeba wziąść poprawkę na to ze wrzesień..

Za 12 dni 330 Eurasków.
Moim zdaniem nie jest drogo.
Warunki na campie super , do mora góra 40 metrów mieliśmy
Niestety ile by się nie było na campie Imperial , brak mozliwości zniżki.
Dziwne to trochę, ale cóż........
W 2010 w Rovinj na Vadaliso za 11 dni płaciłem 290 Eurasków i powżej 10 dni dali 10 % zniżki i warunki socjalne (mam na myśli toalety) bez porównaniu o wyższym standardzie.
filip122 vel Darek napisał(a):A widziałeś w Vodicach jakieś campy tzw przy domowe z dostępem do morza ?

Kierując się uliczką zaraz przy Jadranie z Vodic do Srimy przy promenadzie zaraz , widziałem pełno campów przy domowych takich na 4-5 namiotów.
Skręcasz zaraz za campem Imperial w prawo w dół i jedziesz wąziutką uliczką wzdłuż Jadranu w kierunku Srimy ......apartani i małych campów przydomowych fuullll. :wink:

Pozdrawiam :D
filip122 vel Darek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) filip122 vel Darek » 10.04.2011 08:16

maniust napisał(a):Za 12 dni 330 Eurasków.
Moim zdaniem nie jest drogo.
Warunki na campie super , do mora góra 40 metrów mieliśmy
Niestety ile by się nie było na campie Imperial , brak mozliwości zniżki.
Dziwne to trochę, ale cóż........
W 2010 w Rovinj na Vadaliso za 11 dni płaciłem 290 Eurasków i powżej 10 dni dali 10 % zniżki i warunki socjalne (mam na myśli toalety) bez porównaniu o wyższym standardzie.

No tak w Kasztel Stari na campingu Bilus za dzień było 236kn po 7 dniach zniżka 10% my po 14 dniach płaciliśmy 200kn za dzień ( 4 osoby namiot, samochód, prąd,) w sumie zapłaciłbym gdybym był 12 dni, tyle samo.
Z tym ze my bylismy lipiec końcówka, a Ty wrzesień.

Ale nic nie szkodzi jadąc, wstąpić zobaczyć , popatrzeć na te przydomowe campy.

filip122 vel Darek napisał(a):A widziałeś w Vodicach jakieś campy tzw przy domowe z dostępem do morza ?

Kierując się uliczką zaraz przy Jadranie z Vodic do Srimy przy promenadzie zaraz , widziałem pełno campów przy domowych takich na 4-5 namiotów.
Skręcasz zaraz za campem Imperial w prawo w dół i jedziesz wąziutką uliczką wzdłuż Jadranu w kierunku Srimy ......apartani i małych campów przydomowych fuullll. :wink:

Pozdrawiam :D[/quote]

I to jest super odpowiedź.
Może Vodice w tym roku? bo jeśli pojedziemy to na krotko ok 10 dni, wiec znowu chyba do Dubrownika nie dojedziemy :cry: :cry:

czy dobrze zlokalizowałem tę cześć miasteczka ?

:wink: :wink:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 10.04.2011 08:31

filip122 vel Darek napisał(a):czy dobrze zlokalizowałem tę cześć miasteczka ?
Bardzo dobrze. :D
Nie trudno trafić , camp jest zaraz niżej za Hotelem Imperial.
Jest bardzo dobrze oznakowany , przy ulicy będzie widać korty tenisowe i zaraz za kortami jest camp Imperial

Co do tych małych campów przy domowych , to nie wiem , ale fajnie są położone , jedyny minus że jest wpierw camp , ulica , promenada i Jadran.

Ponadto nie wiem czemu , ale może dlatego że dużo taniej niż na Imperialu nawet we wrześniu było sporo tych malutkich campów zapełnionych 8O , gdzie na Imperialu pusto praktycznie co widać na zdjęciach.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Relacja z Vodic i nie tylko 2010 pod wpływem wypadku - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone