Jacek S napisał(a):Bardzo ładne lusterko - gdzie kupiłeś?
........aleś dowalił Jacek.
Córce też się podobało , to nam z wyjazdu w 2009 r. zaje.... takie same , to trza było kupić drugie.
Jak dobrze pamiętam to chyba w "Oszołomie".
Czekam z niecierpliwością.Pasjonat Chorwacji napisał(a):I poczekam, aż ja będę miał chwilę, żeby coś napisać.
Pasjonat Chorwacji napisał(a):Oby tylko nie było to coś a stylu tego co Ciebie spotkało
maniust napisał(a):Czekam z niecierpliwością.Pasjonat Chorwacji napisał(a):I poczekam, aż ja będę miał chwilę, żeby coś napisać.
Już kiedyś ktoś gdzieś na Cropli napisał , że relacje świeżynek są najlepsze i podpisuję się pod tym nogami i rekami.Pasjonat Chorwacji napisał(a):Oby tylko nie było to coś a stylu tego co Ciebie spotkało
eeeeee tam dzięki temu powstała ta relacja.
Jednej z pobytu na Istrii nie skończyłem do dziś.......lenistwo.
rudik_a napisał(a):Bardzo fajna relacja...zachęciłeś do odwiedzenia Trogiru i Zadaru
rudik_a napisał(a):nie podobało mi się tylko jedno w Twojej relacji - przepraszam, ale muszę - 10 kun na ryja, po 30 na gębę...czy naprawdę Twoje Kochanie ma ryja czy gębę? jakoś tak niefajnie...
rudik_a napisał(a):kolejne miejsca na mapie zaznaczone...nie wiem jeszcze na co wypadnie
maniust napisał(a):
Na to nasz Czech mówi - Dobry Niemiec , martwy Niemiec !
..... ale mnie rozbawił tym tekstem , po kim jak po kim , ale po Czechu się tego nie spodziewałem.
Miałem ubaw.......
filip122 vel Darek napisał(a):Ładne to miasteczko Vodice... napisz ile płaciłeś na tym campie co byłes ? domysłem się ze dużo.. chociaż trzeba wziąść poprawkę na to ze wrzesień..
filip122 vel Darek napisał(a):A widziałeś w Vodicach jakieś campy tzw przy domowe z dostępem do morza ?
maniust napisał(a):Za 12 dni 330 Eurasków.
Moim zdaniem nie jest drogo.
Warunki na campie super , do mora góra 40 metrów mieliśmy
Niestety ile by się nie było na campie Imperial , brak mozliwości zniżki.
Dziwne to trochę, ale cóż........
W 2010 w Rovinj na Vadaliso za 11 dni płaciłem 290 Eurasków i powżej 10 dni dali 10 % zniżki i warunki socjalne (mam na myśli toalety) bez porównaniu o wyższym standardzie.
filip122 vel Darek napisał(a):A widziałeś w Vodicach jakieś campy tzw przy domowe z dostępem do morza ?
Bardzo dobrze.filip122 vel Darek napisał(a):czy dobrze zlokalizowałem tę cześć miasteczka ?
Powrót do Nasze relacje z podróży