Doczytałem się o waszym noclegu w Starim Hraście w Serbii podaj jakieś namiary na ten Hotel ijakie ceny od osoby lub po ile wyszło za pokój
Bardzo interesująca relacja. W końcu od wyjazdu z kraju ile dni byliście w podrózy?.
Jak radziliście sobie ze zmęczeniem na takich długich odcinkach ?
no przeca pisał, że Łuzo na kartony kupował
Kowal38 napisał(a):
coś cholefcia fotki które miałem wrzucone na "fotozrzut.pl" nie działają jak należy od dwóch dni. Nie wiem co się stało , mam nadzieję że chopoki z Fotozrzuta naprawią tą usterkę , bo jak nie to czeka mnie trochę pracy
aby wrzucić je z jakiegoś innego serwera, ale na razie zaczekam do weekendu , może łobuzy usuną tą awarię!
Pozdrówki dla Wszystkich!
Dało by się fotki przywrócić ... bo mi nie chu chu ...
coś ten fotozrzut.pl u mnie nic nie wyświetla.
z foto-chost.pl widać.
------------------------------------------------------------------------------
Taki cenny materiał poglądowy miałby się iść paść -- nie może być !
Tylko nie wiem jak u innych ?
Kowal38 napisał(a):Dzień 12-ty Pamukkale- Grecja (01.09.2010)
Jest godzina 20-ta dojeżdżamy do środkowego palca Halkidiki( Sithonia) szukamy
szybko na mapie jakiejś miejscowości na południowo-zachodniej stronie , pada na Neos Marmaras .Zmęczeni dojeżdżamy
krętymi drogami do celu . Jest godzina 21:20 , ciemno ,parkujemy samochód na głównej uliczce , do morza 10 metrów,
z drugiej strony uliczki hotele, pensjonaty do koloru do wyboru.Zmęczeni , wybieramy w ciemno bungalow za jednym
z hotelików padamy do łózka i zapadamy w głęboki sen. Iwonce śnią się pewnie znowu ciuchy , a mi już nic bo byłem
strasznie zmęczony !
Narka!
Cześć
Mam pytanie: ile płaciliście za ten nocleg w Neos Marmaras?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe