Hejka Moi Mili !
Dzisiejszy dzień , to przeprowadzka z z Lakoni do Mesini , a konkretnie opuściliśmy camping Meltemi w poszukiwaniu campingu nad morzem jońskim , po zachodniej stronie pierwszego palca Peloponezu , gdzieś pomiędzy Pilos a Filiatra. Już wcześniej mieliśmy "upatrzone trzy" mianowicie Navarino ,Erodiosi i Proti , wiec postanowiliśmy je wszystkie najpierw obejżeć i zdecydować sie na jeden z nich.
mapka trasy
camping Melltemi - camping Erodiosolaboga!!!!
" s tom mojom Pamelom to mie zaroz ślag mało nie trefił! ..jeźdili my tam i na zod łod Pilos po Marathopoli ze ze trzi razy , bo fort sie Ij cosi nie widziało, abo kible za daleko , abo plaza zło, abo tamto i sramto , tak ze na...rany byłech straśnie , ale w końcu zgłodniała i wybrała tyn piyrwsy , chocioz mi sie podoboł tyn łostatni , bo był basyn i drink bar nad basynym i dziko plaza , co sie do pływanio schodzi po drabinie .
...ale Ta tak wymyśliła ze tera ni momy dzikij plazy i bazynu , ale za do kibla i do kuchyni momy 10 metrów, juz byłech tak słaby ze pziśtołech na ty warunki, naso plaza je tako normalno , ale kole nas znalozłech ze trzi pikne tak ze se podjadymy na nie Leonkiym dlo wygody"
ps:
" gozołecka z polski sie skońcyła nom juz i ból je taki ze tu je chyba ze 2 razy droźso , ale to nic , kupieli my se tzi i z jednej my wcora kapke
upili , i Iwonka jom zapakowała do iceboxa torby , no i jak juz my rozbili
tenta to godom Ij nalyj , a ta łotwiero i flasecka pusto!!! ,bo trompeta ,zapomniała jom dobze zakryncić , tak ze jedynie zostało powoniać iceboxa
olaboga
jakisik tyn dziyń momy pechowy , bez tom mojom Pamele! ale juz je syćko dobze , namiot rozbity , siedzymy se i pijomy drugom , wyciecki jutro nie robiymy , bo Pamela wzescy ze sie chce opolić ,ale po jutze to juz mus"
" pore fotek z trasy i nowy plazycek"
namiot spakowany , jeszcze kawka i ruszamy...
" pore fotek po ceście"
Kardamili
zatoka Navarino , plaża Gialova ( tu Iwonka wybrała siedzibę)
plaża Voidokilia ( " tu bedemy se kompać, ale tza konsek podjechac bo tam ni ma campingu , moze ze 4 kilimetry) ale je pikno!
plaża Romanos " tyz pikno ze 6 kilometrow łod nasego campingu , tyz se moze podjadymy"
"malos rekinos na zymbos , przed rozbijanios namiotos"
" najgorso myncarnia to rozbijani tynta!!! ufff
[
Pozdrowiomy syćkich Sanownych Cytelników !
Kowol i Kowolka
c.d.n.