Bardzo lubię takie spacery z małym dreszczykiem Też mam lęk wysokości i przestrzeni, ale czego się nie robi dla ukochanej Chorwacji
Zieleń taka świeża, majowa, jeszcze nie spalona latem, a i plaże się bardzo fajnie jawią na Twoich zdjęciach
Katerina napisał(a):Bardzo lubię takie spacery z małym dreszczykiem Też mam lęk wysokości i przestrzeni, ale czego się nie robi dla ukochanej Chorwacji
Zieleń taka świeża, majowa, jeszcze nie spalona latem, a i plaże się bardzo fajnie jawią na Twoich zdjęciach
maslinka napisał(a):Świetny ten kanion! I szacun, że poszliście tam w taki upał.
Nie dziwi mnie, że dałaś radę w tych trudnych miejscach, w końcu byłaś na Małym Rozsutcu, a wejście na niego jest trudniejsze niż na Dużego
marze_na napisał(a):Świetna ta Twoja relacja
Tyle alternatyw dla spędzenia czasu inaczej niż na plaży . Jak już dojadę na Krk to pozwolę sobie to co tu piszesz i pokazujesz wykorzystać w praktyce .
tomekkulach napisał(a):Uff nadrobiłem zaległości...
No więc Krk to moja pierwsza miłość,
byłem zaledwie 5 dni,więc zdecydowanie
do poprawki niebawem.
Wyspa owcza
Świetna nazwa-my będąc na Škrili codziennie czuliśmy się
jak...
...
na bacówce-dźwiękowo i zapachowo
tomekkulach napisał(a)::D Marto
Nie chodzi mi o zapach owczych goowien,
tylko "zapach" ôwiécek
gusia-s napisał(a):Krk jest bardzo niedocenianą wyspą, zamierzam tam wrócić więc nikogo nie będę przekonywać co do jej wartości
ruzica napisał(a):Oczywiście, że idziemy do Velej Luki
Ale, czy tam rzeczywiście doszliśmy, zdradzę w następnym odcinku.
gusia-s napisał(a):My do kanionu nie dotarliśmy . Lipiec, upał, wszystko jasne. Ja bym miała banana nawet w 40 st. ale Tom by po prostu zszedł żegnając mnie słowami @#& ....
gusia-s napisał(a):Czytałam ze 2 relacje z tej wędrówki, w jednej z nich opisana trasa wiodła jakoś wzdłuż kempingu Bunculuca górą od bramy na lewo a powrót Waszą trasą przez plażę kempingową.
Pääkäyttäjä napisał(a):gusia-s napisał(a):Krk jest bardzo niedocenianą wyspą, zamierzam tam wrócić więc nikogo nie będę przekonywać co do jej wartości
Oj, bardzo
Marsallah napisał(a):
To nie jest do końca taka bujdaMarsallah napisał(a):Piękne te plaże! A czemu piękne plaże to często plaże FKK? Większość pięknych plaż jest ustronnie położona, a z dala od skupisk ludzkich zazwyczaj lokują się także golasy - to się jakoś łączy. Swoją drogą, uważam, że nie ma pełnej przyjemności z obcowania z Jadranem, kiedy się go czuje przez warstwę kąpielówek. Ba - nawet buty "antykamieniowe" przeszkadzają! Zupełnie jak w łóżku... (nie, nie chodzi o buty w łóżku )